Életmód változtatás (beszélgetős fórum)
Nyáron csak bicajoztam és néha itthon nyomtam egy kis fekvőtámaszt és felülést, meg egy kis súlyzózás. 3 hete kezdtem újra eljárni tornázni. Az első hétfői torna után alig bírtam mozdulni olyan izomlázam volt, de elmentem szerdán, ahol az elején volt kínlódás, de az első 5 perc után már semmi bajom nem volt. Majd a következő hétfőn másféle gyakorlatok és ismét kemény izomláz volt a jutalom, de a szerdai megint rendezte a problémát:D
Tehát a legjobb ha rámozgunk, mert egyébként napokig szenvedünk....
Olyan szép az idő, mért vártok szerdáig a következő futással??
Köszönöm, nektek is ♥
Köszönöm, aranyos vagy.
Nem akarjuk abbahagyni, de én teljesen befájdultam testszerte. Az, hogy izomlázam van, az hagyján, de tegnap egész éjjel fájt a vállam, a karom, mindenhol ez a feszítő érzés. Hát ezek szerint vannak még izmaim és azok dolgoznak :) De azt hiszem, hogy jó lesz majd egy idő után és most lelkes is vagyok :) Köszi még egyszer ! Szép hétvégét kívánok !
Veled örülök, és gratulálok :)
Aztán jön a kismaraton :D
Csak így tovább, abba ne hagyjátok!
Köszönöm Vanessza, igazán kedves vagy ♥
Ugye, hogy sosem késő elkezdeni, de ha lehet, akkor
inkább minél korábban (gyermekkorban) megszeretni
a mozgást !
Nekem meg Te vagy a hős!
Csodaszépre mozogtad magadat
(persze azelőtt is szép voltál, csak mostanra eltűnt a "takaró")
Persze, hogy belefér.
Én reggel 7-kor elindulok itthonról dolgozni (5-kor kelek), majd délután 5-re itthon vagyok és hetente 2x megyek tornázni, ha lenne, akkor mennék 3x is, ahogy eddig tettem. A családot utána is el lehet látni, vagy megcsinálhatnak ők is valamit....
Ha nem tudok menni tornázni (nem érek oda, stb.), akkor itthon nyomom le a tornát. Sokszor reggel gyalogolok 1 órát. Persze ilyenkor előbb indulok. És persze én hétvégén is szakítok időt a mozgásra. Ha jó az idő, akkor bicaj (még melóba is), stb.
Azért, ha nem gond, írj ide pár szót, hogy milyen
volt az első alkalom :)
Pont jókor, mert a 40 fokos hőségben sem lenne kedved :)
Így meg, ha fázol, gyorsabban szaladsz :D
Hajrá, mindent bele, és ne add fel, mert hamarosan eljön az a bizonyos változó kor, az még tesz a súlyodra és igazán kár lenne, ha csak akkor kezdenéd
a mozgást, mert akkor még nehezebb lesz!!
Akkor szakaszokban (pihenőkkel) fusd le először, majd minden alkalommal, ahogy erősödsz, többet fogsz bírni!!
(elárulom neked, hogy én az idén múltam 67 éves és csak a nyugdíjba vonulásom után kezdtem tornázni,
persze nem annyira keményeket mint a mai fiatalok,
de heti 2x1 órát kondizom, és igazán örömet okoz)
Hűűű, akkor ragadd meg az alkalmat, mert van hozzá társad, csak siess, nehogy meggondolja magát!
Sok sikert kívánok nektek!
Ja, és ne kezdd előre azzal, hogy csalódni fogsz, de
ha mégis akkor saját magad vered át magadat!
Főzzél meg két napra és akkor az egyik napon
elmehetsz edzeni :)
Takarítani, mosni sem kell naponta :)
Arra lesz időd amire megteremted magadnak!
További ajánlott fórumok:
- Írj egy három betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg
- Írj egy 4 betűs értelmes szót, úgy hogy az előző szó egy betűjét változtatod meg...
- 4-betűs értelmes szavakat írj csak egy betűt lehet meg változtatni
- Nem hangzatos diéta kell, hanem életmód változtatás!
- Szerinted, ha valaki tényleg komolyan változtat az életmódján, kigyógyulhat betegségekből? Esetleg próbálkoztatatok ezzel?
- Életmód változtatási tanácsok