Élet, vagy valami más... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Élet, vagy valami más...
Nem az a lényeg, hogy mi a neve az illetőnek aki a cikket írta, hanem, hogy Magyarországon ez a helyzet. Sajnos.
Mindenki panaszkodik, de senki nem tesz érte, hogy jobb legyen a helyzete. /tisztelet a kivételnek!
Akár párkapcsolatról, akár megélhetésről beszélünk.
Már több fórumon felmerült ez a kérdés, hogy miért nincsenek nevek, képek.
A válaszok pedig sokfélék, van aki azt írta, hogy -olyan dologban kér véleményt ami miatt nem szeretné, ha tudnák ki ő.
- van akit zaklattak és újra belépett név nélkül
- van aki a naplója miatt nem ír nevet, mert ott leírja az összes problémáját, azt is amit senki sem tud a környezetében
Nagyon tetszik a cikk, szinte mindenki tudja ugyanezt csak tenni nem akar ellene semmit. A panaszkodás egyszerűbb, pedig nagyon ritka, hogy valaki megoldja helyette a problémákat.
Erre szoktam én azt mondani, hogy
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot,
aki nem, az talál kifogást."
(Stephen Dolly)
Azt nem hiszem, hogy azért lépett le, mert az általa kibeszélt emberek rájöhetnének, hogy róluk beszélt, gondolom, hogy a neveket megváltoztatta.
Kicsi ország vagyunk, de annyira mégsem, hogy keresztnév alapján be lehessen azonosítani embereket.
Akárkikről is szól ez a cikk, nagyon szomorú. Szerencsétlen születendő kisgyerek, semmiről sem tehet. Hányan hiába várják oly nagyon a baba születését..... Ő meg szegény olyan helyre megy, ahol már a kezdet is tragédia....
:-(((
Szegény pici baba...:-(((
Én azt nem értem, hogy az emberek miért nem a saját életükkel foglalkoznak.
Sok embernek csak arra van szüksége, hogy el mondhassa a problémáját, hallgassa meg valaki.
Mindenkinek mást jelent a jó és a rossz kapcsolat.
A cikk szerintem a cikk írójáról szolt inkább, nem a két nőről.
Ugrás a teljes írásra: Élet, vagy valami más...
További ajánlott fórumok:
- Evolúció vagy teremtés útján jött létre az élet?
- Paleolit életmód-avagy az étrend és a testi-lelki egészség kapcsolata
- Mi az ideális gyermekvállalás ideje, avagy örök harc a tökéletes élet után?
- Az életmódváltás nem pénz vagy idő kérdése!
- Nem voltak életképesek a kiscicák vagy valami bántotta őket? Vajon mi lehetett az oka?
- Vajon lehet valami előző életbeli kapcsolatunk? Vagy csak azért ez a sok "véletlen", mert annyira körülötte forognak a gondolataim