Elegem van a dagadt nő szerepből (beszélgetés)
Miért??Ez örök téma:DD
megtetszett a fórum címe,meg Fehér Juditot régen olvasgattam.....
Gratulálok az eredményedhez és ne csüggedj!
20 kg-tól szabadultam meg az elmúlt 5 hónapban és pontosan tudom, h ez milyen. Csinálj mindent ugyanúgy tovább és meglesz az eredménye! Sok sikert!!:)
a benne lévő cukor hízlal, nem a natúr kakaó
ne egyél ilyet
Na ez aranyos volt...:)))
Nem fogod jobban érezni magad. Talán valamiféle vígasz akart lenni ez.
Igen igen mindenki mas..ha en csak reggeliznek rolam is lecsusszanna minden kg de az elso ebednel 8 * annyi jonne vissza....ugyhogy maradok inkabb a normalis evesnel es igy is mennek lefele a kilok es meg jobban a centik.
A 85 nem a mellem kormerete:) a 85 a mell alatti meret ....a mellkasom kormerete ugy 120 korul lehet:)))
Marthogy a mellem nagy (nem a hatam...bar ez utobbi sem kicsi:( )
Amugy a mellemmel nekem sincs semmi bajom ugyanolyan feszes mint volt nem nyult semmit...jol nez ki:)
Hat...aranyos vagy hogy azt mondod ellentmondo amit irok es a kep..de a kislanyom elottem van azon a kepen es nem latszik a hurkas hasam...es ahatam se ,ami akkor mint egy birkozonak ,csak tobbsegeben nem izom:(
De amugy teny: Igy most 95 kg -al nem is olyan rosszzzzzzz az elet mint volt 110 felett....
Dehat azert ...80 szeretnek lenni ,mert 80 kg mal az elet konnyu (nekem) es persz ha annyi vagyok (merthogy voltam mar kevesebb is) ..akkor kinezek max 70-nek.:))
Micsoda őrültség? Na de a különböző masszázsok is erre épülnek...neked hatásos volt?
Erre nem jó a zuhany alatt cellulitisz elleni dörzskesztyű?
Tényleg nagyon jó a fotód, nem látszol különösebben lehízottnak. Egy álló képed nincs? Azon lehetne jobban látni, az adna reálisabb képet. Milyenek a cm-es méreteid? Nekem van egy ilyen topic-om, ha van kedved, írd be őket oda, vagy ide.
Az adatlapomon látod a topic nevét. Katt. a nevemre itt, s előjön.
Szia!
Egyetértek, én is eszem komplex vitamint, mivel úgy tudom, hogy 1500 kcal-nál már a legprofibb összeállítás is hiányos tápanyagokban. A C-vitamint különösen /akár napi 1500 mg-ot is/, mivel segíti a fogyást, a méregtelenítést, s nekem erőt ad valahogy , frissebb leszek tőle.
Nálam is a has a legcikisebb, próbálom sokat masszírozni akár tévé közben. A torna kevés szerintem. Kell a gyúrás is a bőrnek és a zsírsejteknek. Ez nekem bejött eddig. A hátra pedig jó a kondigép hátizomsúlyzós funkciója. A hátizmot dolgoztasd meg jól. De lehet ott is gyúrni a hájat.
A mellügy is nehéz, mert akinek nagy, könnyen megnyúlhat, nekem is elég nagy sajnos, a tiédnél is jóval...Gondolkodom egy mellkissebbítésen, de nem akarok altatást, csak helyi érzéstelenítést, inkább kibírnám. Nem tudom, mivel jár, lehet-e TB-re?
További ajánlott fórumok:
- Annyira, de annyira elegem van már a szegénységből, pénztelenségből! Szegény vagy, te hogy oldod meg a mindennapokat?
- Annyira elegem van!!
- Mi tennétek az ilyen szomszédokkal?Már kezd elegem lenni...
- Annyira elegem van, az anyósomból és az apósomból!!!!!
- Mit csináljak öcsémmel? Már elegem van
- Most lett elegem!