Elégedetlen vagyok? (beszélgetés)
És mért nem most beszélsz vele,mért várnád meg a következő rossz esetet?most könnyebb lenne higgadtan,normálisan beszélni.
Nem kell hagyni,h párszor eljátssza,nem kell megvárni,most kell cselekedni.
De bizony,már többen leírták,mért nem hallod meg? ez bizony olyan dolog,ami megoldódHAT beszélgetéstől.
Én simán el tudom képzelni,h nem voltak jó tapasztalatai a korábbi nőivel. Pl.a nők alig várták,h ő végezzen..és mondjuk ez az oka a sietségnek.
Én a hajamat tépem attól,mikor a felek elvárják egymástól a gondolatolvasát..aztán meg,ha a másik nem tud(vagy nem akar!) gondolatot olvasni,akkor ő az érzéketlen hüyle.Szólni kell,ha vmi nem jó!
(ha viszont TE nem vagy szerelmes,akkor hagyd..)
Mondok példát:a párom sokáig elhúzódott tőlem alváskor,pedig én szeretek hozzáérni a másikhoz.Fura volt, de elfogadtam,nem kérdeztem,mert nappal behozta a lemaradást:D Aztán,már sokkal később magától mondta el,h ő felriad,ha álmában hozzáérnek,és nagyon nehezen alszik vissza,és ezt nem szereti. MÉÉRT nem szólt előbb? egy csomó gondolkodást megspórolt volna nekem..
Erről írj bővebben,mert ez nagyon fontos,h mért gondold ezt.
Én egyébként javíthatónak ítélném a helyzetet:úgy értem,talán még próbálkoznék a javítással,de ez,amit írtál,megakasztott.
Viszont a jót!
+lesz!
Na, Lhúztam, jókat!
Macsekot ne feledd +etetni!
NemtevoltáLakigondolatolvasógépetajánlottatopiknyitónak?
Naugye!
Ééééééééééééén!????
Most aszondod", menjek tévézni? :(
Szétoffolod a topikot
Brusz Vili megy a TV2-őn
Ez tapasztalat?
:)
Vigyázz, alfahimek hajlamosak rá!
Nincs is szebb an/n/ál, mint amikor két izzadt férfitest egymásnak feszül!
:DDD
Lyaly éy lyaly!
Szegény, nem is tudja, mekkora kis herceg az ágyban...
A fél Hoxa meg itt dobja el az agyát...
hát, nem tudom... sztem 3 hónap még elég kevés idő a másik fél kiismeréséhez.
Igaz, ha most azt érzed, h nem Ő az (ehhez bőven elég idő a 3 hónap is), akkor menni kell.
De ezt neked kell érezned, nem nekünk mondani.
Ha megjelent a radír, akkor talán lemaradtam.
"mondta egy ismerősnek egy meleg" Ez roppant hiteles forrásnak minősül így első hangzásra, és ha ő azt mondta, akkor biztos úgy van :o)
További ajánlott fórumok:
- Pánikbeteg vagyok!
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Kismama vagyok Angliában!
- Örülsz annak ami van, vagy elégedetlenkedsz azon ami nincs?
- Az örökké elégedetlen nő
- Hyundai vízszűrős porszívóm van. Nagyon elégedetlen vagyok vele. Törik, szakad. Milyet vegyek?