Elefánt könnycsepp recept
Az Elefánt könnycsepp hozzávalói:Piskóta:
6tojás
6ek cukor
4dkg kakaó
2ek liszt
Késhegynyi sütőpor
Krém:
2ek liszt
5ek tej
1Ramát
15dkg darált dió
3ek cukor
1 cs. vaníliás cukor
1-2 egyenes banán
Csokimáz:
1 táblacsoki
Tej,cukor
Az Elefánt könnycsepp elkészítési módja:
Nagy tepsiben vékony piskótatésztát sütni, még melegen konyharuhával össztekerni, ha kihült megkenni a krémmel, majd a közepébe beletenni egészben a banánt és összetekerni. Tetejére lehet csokiöntetet. Krém elkészítés: 2ek liszt 5ek tejből krémet főzünk,ha kihűlt összekeverjük a többi hozzávalóval. 1Ramát kikeverünk 15dkg darált dió 3ek cukor 1 cs. vaniliás cukorrral
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Kocska, 2008. dec. 11. 20:22
Az elefánt könnycsepp elkészítési módja és hozzávalói.