Eldobjam vagy mit csináljak? (beszélgetés)
13. naiv 2010-12-15 13:44
az orrán van keresztbe egy varrás és az ázik be
hát akkor szombatig nem birok sétálni a lánykámmal mert nincs másik csizmám >>>>>>>szombaton meg kap a párom fizut és muszáj lessz másikat venni
A hozzászólás keretének a bal alsó sarkában van "válasz..." erre és arra a hozzászólásra. Ha rákarrintasz, a horgony automatikusan oda is ugrik.
Vízhatlanítás. Veszel a cipészkellékesnél nyest zsírt (mivel boxoltad már, ezért tudom, hogy bőr és mehet rá). Rákened, a varrásra mehet rendesen. Aztán vársz vele, majd átkeféled. Valamennyi lehet, hogy a varrásnál beragad, és a kefélés során nem akar kijönni, de az nem baj, boxxal eltűnteted.
Amúgy a boxolásnak is többek közt az a lényege, hogy a bőrben lévő kis pórusokat eltömíti, így nem megy bele az anyagba a víz. Jó minőségűt kell használni.
Ezeket hol olvastad?
Csak mert letámadod szegény csajt...de semmi alapja.
Basszus, azért az hatalmas luxus, hogy valaki lusta legyen boxolni vagy impregnálni, és kibsszon egy csizmát...
Szombatig nincs a nullán kell érned, de új csizma nélkül nem tudsz élni?! Végül is te pénzed.
Nem vagy egyedül.
Nekem mikor a 3 cipőm ázott be el tudtam volna bőgni magam.
Nem ciki, ha zacskót húzol a lábadra, de tényleg nem ideális. Vigyél a melóba egy másik cipőt és egy meleg zokni.
Persze a legjobb lenne egy másik cipőt beszerezni!
azokkal mit csináljak hogy felhuzhassam??
vagy hol tudnám eladni?mert nem lettek sokat hordva és azok nem áznak be
az orrán van keresztbe egy varrás és az ázik be
hát akkor szombatig nem birok sétálni a lánykámmal mert nincs másik csizmám szombaton meg kap a párom fizut és muszáj lessz másikat venni
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak? A szívemre hallgassak vagy az eszemre?
- Szerelmes vagyok, de egyben boldogtalan is ..mit csináljak?
- Mit csináljak hétvégente, ha teljesen egyedül vagyok? Barátnők nem mindig érnek rá, barátom meg nincs.
- Már nagyon ki vagyok, mit csináljak?
- Hogy csinálják mások? Csak én/mi vagyunk ilyen vesztesek?
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?