Elcsépelt téma: bevállalnád a harmadikat az ágyban? (beszélgetés)
Jééé Mummy!
Te ilyen jó fej vagy, hogy ilyen témát dobsz fel ezen a néha igen beszűkült oldalon...
Meglep, mert itt van néhány olyan álszenteskedő, hogy félő, még ma éjjel elvágják a torkodat...
De tőlem maximális respekt, hogy ezt így ide kivágtad! :) :) Királylány vagy!!
És akkor most az érdemi hozzászólásom:
Egy pár, ha kellően intelligens és kellően szereti egymást, akkor egy 3.-4. csak még több jót tud bevinni az ágyukba. Mondom, ha eléggé szereti egymást a pár. Ha meg tudnak előre beszélni mindent apróra és az újítás, a varázslat fokozására és a kalandra vágyik mindkettő. Ha csak az egyik... akkor szépen finoman rávezetheti a másikat, ha a másik nincs végképp beszűkülve. Ha a másik szereti a párját, akkor igyekszik minden vágyához partner lenni. Persze nem kell önmagát feladnia, ezért kell előre minden apró részletet és eshetőséget tisztázni.
Mindenképpen túl kell látni a kicsinyes féltékenységen, hiszen pont azért kért erre, mert igénye van rá, de titokban nem akarja, hanem veled együtt. Túl kell látni a régi dogmákon, ha ezzel fokozhatod a vágyát. Hidd el, hogy utána még szerelmesebb lesz beléd...
Biztos nagyon nehéz lehet az első pár alkalom,ha legalább az egyik szerelmes.Aztán gondolom,meg lehet szokni,mert az egész helyzet olyan szokatlan,hogy az ember nem is tudja,mitől rémüljön meg jobban..vagy a teste átveszi a hatalmat,agy kikapcsol,és akkor lehet jó is,fizikailag.
(((én ha, akkor látnám a páromat ilyet csinálni,mikor még szerelmes vagyok belé(vagyis pl.most) valószínűleg nagyon kiábrándulnék belőle,mert azt gondolnám:jéé,ez egy 2 lábon járó nemiszerv,ilyenre meg nincs szükségem,mint párra.)))
Mivel több? hát plusz egy fő..plusz 2 kéz..na,hadd ne soroljam már fel,hogy plusz még micsodák.Amellett,hogy másmilyen,mint az egyik,tehát nagy változatosság lehetséges,látványban is meg érzésekben is.
Hű, nem tudom, lehet kiírok egy kérdést a Tudásbázisba.
:P
Nálunk néha mind a kettő.
:)
Tényleg elcsépelt téma, igazad van.
Amúgy miből kellene nektek még fél? Miből éritek be egy féllel? Fél? Legyen inkább egész, nem?
Nem tudom, de - szerintem - ez csak érzelemmentes szexkapcsolatokban működhet.
Bár... Micimorcy említve volt, ő ugye szereti a férjét... nem tudom, úgy nem tudnám elképzelni, hogy a párom, meg még egy nő és én.
En es a ferjem:NEM..O mar volt (elottem) 2 csajjal egyszerre,engem soha nem vonzott a harmas:)
En ugy erzem,a szexualis osszhang abszolut tokeletes kozottunk nincs szukseg senkire es semmire igy jo ahogyan van..De nem torok palcat az olyan parok folott akik harmasban szeretik:)Viszont erdekelne hogyan reagaljak le hogy a parjuk a szemuk lattara massal..
Mi az ami hianyzik a szexualis eletukbol,mi az amivel egy 3. fel tobbet nyujthat?
További ajánlott fórumok:
- Negyedik gyermek! Ti bevállalnátok?
- Ti bevállalnátok egy nyaralást Horvátországba 3-4 hónapos csecsemővel?
- Hogy mondjam el a nagymamának, hogy a harmadikat várom, mikor az első kettőnek se örült? Hogy lehet úgy elmondani, hogy végre örüljön?
- Szerintetek merjem bevállalni? Légyszi segítsetek!!!
- 2 nagysúlyú baba, és 2 nehéz szülés után bevállalnál még 1 babát?
- Repülőút egyedül egy 2, 5 éves ikerpárral? Ráadásul hajnali gép (6:25). És Ryanair, ahol ráfutással kapsz jó helyet. Bevállalnátok?