Eladó lakást keresel? (beszélgetés)
Hát erre itt nem sok esély lesz!
Miért nem kimondottan olyan oldalon hirdetsz, ahol lakásokkal foglalkoznak?
nem egy darabból kell választani,nem erről van szó,csak gondolam miért ne próbálnám meg!!!!
képzeld el volt egy telkünk eladó és azt is megpróbáltam itt háths valaki pont keres telket errefelé és akadt rá innen érdeklődó!!!
egyébként Érden van 44nm-es 7,9millió!!!
abszolút nem hülyeség,mert keresnek így lakást és várják az ajánlatokat csak nem itt a mi környékünkön!!!
ezért próbáltam így meg hátha fórumon beszélgetés közben valakinek akár az ismerőse keres!!
Te vennél így lakást? Megnéznél egy ilyen hirdetést hogy eladó 1 db lakás?
Hol? Milyen? Mekkora? Felújíott v. sem? És főleg: mennyiért?
Na jó, csak ez nem így működik sajna..
Sokkal több esélyed van a több ezer hirdetés között, mint itt a 324798 felhasználóval..
Ez így nem jó:)
Eleve én is úgy keresek eladó lakást,h beütöm hol akarok,melyik környéken,mekkorát stb.
Szia!
Nem tudom mennyire ismered az internetet, de ha beírod a gugliba, hogy "eladó lakás", konkrétan kiad vagy 6millió találatot. Hirdesd az oldalakon. expressz, ingatlan.com, stb..
van nekünk egy eladó,csak ennyi a történet,mivel sajnos sehol nem találok olyan oldalt ahol keresnek eladó lakást ezért írtam ide!!!
de ha valaki tud ilyen oldalt azt várom
További ajánlott fórumok:
- Eladó lakást keresek
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Ha most eladok egy lakást, akkor mikor és mennyi adót kell fizetnem utána? Számít az, hogy irodaként van bejegyezve?
- Ha eladok egy lakást és az összeget nem lakásvásárlásra költöm mennyit kell leadóznom utána?
- Eladó lakást / házat hol hirdessem?