Eladó lakást keresek (beszélgetés)
:)
Tök nyugisan kattintgatsz, aztán ledobják az atomot. Jön a 6. kép.
Nem tudom mi van a környező országokban. Lehet, hogy ott a bérlés a megszokott és nincs magántulajdon vagy csak elvétve.
Egyebekben egyetértek veled, de hát ha megveszik és van rá kereslet, maradnak ezek az őrült árak. Hidd el, megvesznek mindent.
Szerintem korábban Magyarországon volt esély lakást venni 30 év futamidos hitel nélkül is.
A hozzászólásomban a hangsúly az országok közötti különbségen van/volt: M.o-n bele vagy kényszerítve a hitelbe, éppen azért amit írtál: nincsenek bérlakások, szociális lakhatás.
Az alul belinkelt lakásokért én nem fizetnék 30 milliót 30 évre, mert borzalmasan sz@r sötét lukak. Ezt magántulajdonnak? Nem, köszönöm. ÀR-érték nagyon nem stimmel.
A képeket elnézve ezeknek a lakásoknak inkább hátrányai vannak.
A környék nem megváltoztatható.
Lehet, hogy a kánikulásban nem izzadnak, de napot sem látnak sokat.
Dohosak, sötétek, valószínűleg penészednek is.
Ingyen sem kellene. (na jó, az utcánál jobb)
Ez max. néhány részére igaz.
A többi rész erősen felejtős. Pl. KÖKI környékén lévő 10 emeletes panelek, Mázsa tér, Bihari utca és még sorolhatnám.
konkrét kéglit nem tudok, de ilyen paraméterekkel a X. kerületben érdemes keresgélni
nem olyan népszerű, mert Kőőőbááánya, de van Örshöz közeli része (metró!), Üllői úthoz közeli része (másik metró), és talán 30 alatt lehet találni 35 n,-es panelt.
:(
Komolyan nem tudom hogy lehet ezeket az árakat a magyar fizetésbol kigazdálkodni! Az meg külön egy téma, hogy aki lakni akar Magyarországon (nagy városban, vagy "jó" városban) bele van kényszerítve évtizedes hitelbe.
A 2010-es árakat szorozd meg hárommal!
Van véleményem arról, hogy milyen gazdasági intézkedések vagy azok hiánya okozta ezt, de itt nem lehet kifejteni.:)
Amikor kb. 10 éve lakást akartam venni Budán, nekem 35 millió volt a határ. Ezért az összegért 50 nm-es lakásokat nézegettem, ha erosen felújítandó volt, akkor akár 70 nm-est. (Végül nem Budapest lett az otthonom.)
Nagyon sajnálok mindenkit, aki ilyen ingatlanpiacon lakhatásra szorul!
Egyetértek. Sajnos, az építőipari alapanyagok drágulása miatt leállnak az újépítésűek és ezeknek kis lakásoknak csak emelkedni fog az áruk. Sokat már nem, de fog.
És azzal, hogy "beindul az élet" jönnek újra vidékről az albérlők, a diákok a befektetők is keresni fogják ezeket.
Földszinti, sötét lakások.
Az egyik Bulcsú utca. Hát....
A másik?
Érdekes, nekem amikor rákattintottam és a hozzászólást írtam, az egyiket 9. ker Mester utcainak adta ki.
Újranézve sem éri meg egyik sem az árát.
Te Jóságos Isten!
Ezek a lakások tipikus példái annak, amikor a sz@rból várat akarnak építeni! Ès mindezekért 30 Millió Forint? Mi a túró folyik a magyar ingatlanpiacon?
Ez egy borzalom. :(((((((
Én is az ingatlan.com-ot ajánlom.
Írd be a paramétereket, rengeteget fog feldobni.
Amennyiben panelben gondolkodsz, bőven találsz ebben a kategóriában.
További ajánlott fórumok:
- Ha eladok egy lakást és nagyobb értékben vásárolok egy új építésű ingatlant 15 millió forintért, kell illetéket fizetnem vagy illetékmentes?
- Eladó lakást keresel?
- Több hónapja vásároltam egy lakást, de nem tudunk az eladóval együtt menni a közüzemiket átíratni, ha egyedül megyek is átírják a nevemre?
- Ha most eladok egy lakást, akkor mikor és mennyi adót kell fizetnem utána? Számít az, hogy irodaként van bejegyezve?
- Ha eladok egy lakást és az összeget nem lakásvásárlásra költöm mennyit kell leadóznom utána?
- Eladó lakást / házat hol hirdessem?