Eladó lakások, házak (beszélgetés)
Győrben saját részre keresünk panel lakást.
Álmaink otthona kb.48-58 m2, 4 emeletes házban található Adyvárosban/Szabadhegyen/Nádorvárosban/Marcalvárosban, és az ára helytől és állapottól függően max.9,3 M Ft.
Ha hallott valaki ilyenről, kérjük jelentkezzen. :D Köszönjük!
Budapest, XII. Alkotás u-ban( Déli pályaudvartól 2 percre), tulajdonostól 34 nm-es lakás eladó!
Részletek:
Budapest, XII. Alkotás u-ban( Déli pályaudvartól 2 percre), tulajdonostól 34 nm-es lakás eladó!
Részletek:
Tulajdonostól eladó a X. kerületben Kőbányán egy kisebb (36 nm-es) másfél szobás sorházi lakás, kis kerttel, autóbeállóval, kis sufnival.
Ha valakit érdekelne, írjon nekem privátban! :)
Tulajdonostól eladó a Városliget közvetlen szomszédságában, a Dembinszky utcában egy 81 nm-es, tehermentes, 2. emeleti 2 és fél szobás lakás, melynek két szobája utcai fekvésű, fél szobája pedig az udvarra néz. A lakás nagyon kellemes környéken helyezkedik el, a Városliget egy lépésre, a belváros pedig egy karnyújtásnyira található.
Fotók és bővebb információ: [link]
Ajánlom mindenkinek, aki szeretne egy otthonos, hangulatos lakást, pár méterre Budapest legjobb játszóterétől! :-) Mi nagyon szeretünk itt lakni, de vidéken képzeljük el a jövőnket, ezért jó szívvel ajánljuk a lakást kisgyerekes családoknak (is).
Elérhetőségem: Tóth Péter, tel: 70/372 60 10
Eladnám a Bp Zuglói tégla lakásomat!
2+1 fél szobás, felújított, cirkós, étkezős, kamrás egyedi mérőórás lakás.
Képeket és bővebb infókat a zugloilak.blogspot oldalamra blogoltam ki.
Ha már van egy ilyen topic;
Eladó Békásmegyer hegy felöli oldalán egy 57 nm-es 1 + 2 1/2 szobás, étkezős,teljesen felújított, gyönyörű lakás. Csodálatos panoráma az Ezüsthegyre. A lépcsőház rendezett, tiszta, egy folyosón csak 3 lakás található. A lépcsőházban és a parkolóban térfigyelő kamera van elhelyezve. Érdemes megnézni; ez a lakás első látásra szerelem!
Priviben érdeklődj, fotót emailben küldök!
Nem sikerült még eladni házam!!!!
Tudna valaki segíteni?
25én lesz a szülinapom a legszebb ajándékom most az lenne ha sikerülne eladni az ingatlanom.Valaki ismeretlenként szerezne nekem örömöt????????
Csak annyit kéne tennie komoly vevőt hozna.Köszike
mindenkinek!!!
Xv. kerületben 2+2 félszobás lakás eladó...
privát mindent megbeszélünk