IV. kerületi lakások és akik jól ismerik Pestet! (beszélgetős fórum)
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek az információkat!
Soha nem vennék lakást Újpesten. Ott dolgoztam, este 10 kor jártam haza elég sokszor, nem ajánlanám senkinek.
Akkor már inkább 10. ker. harmat utca felé. Laktunk ott albérletbe 2 évig, nagyon jó, szerettük ott is akartunk venni lakást, de máshogy alakult.
Hajrá szintén Újpest! Virág utca tavasz utca nyár utca.nyugisabb rész,de a kassai utca is jó.Az én lakásom az Árpád úton van,kicsit zajos,de közlekedés szempontjából jó,pont félúton Városkapu meg a központ között.
Mi a Kassai utcában lakunk, igaz a dzsungel szélén, ott semmi probléma!! Én szeretem.
A Homoktövis lakóparkot ajánlom Újpesten, a Csíksomlyó utcát.
Közvetlenül a metró környéke elég érdekes arcokkal van tele. Ott úgy szoktam végigmenni mint egy tank.
az újpest-központ se életbiztosítás...
Az a piac környéke, szerintem eléggé jó, bár igazán nem ismerem azt a részt, csak néha átugrunk meló előtt piacozni.
És a Lőrinci út az is ennyire vészes?
Szerencsére sokat nem látok ebből, mert autóval közlekedek.
Jah ez így egészen bíztató...:S Ezt valahol az ingatlan árakból sejtettem ott gyanúsan olcsóak a lakások... Nem lesz egyszerű ez a feladat... Azért gyűjtöm ennyire az infókat
Hát nem irigyellek, az árpád úti kocsmák is rátesznek még egy lapáttal a feelingre :-)
Na, azt megértem. Ha valami oknál fogva későn megyek haza (színház, ilyesmi...), akkor a bicska mindig a kezemben van. Eddig még nem volt balhé, de a Rózsa utca környéke tele van hajléktalannal, múltkor is két hómlesz gyilkolta egymást, de szerencsére csak magukkal voltak elfoglalva. Mondjuk a Stop Shop környékét nem ismerem éjszakai állapotában...
Próbálj meg olyat venni, amiből ki lehet később jól szállni, ui. soha nem tudhatod, mi lesz 10 év múlva. Ezek jó eséllyel a NEM panel, metróközeli ingatlanok, általában másfél vagy két szobásak a pesti oldalon.
Kevés hitelt fel lehet venni ésszerűen, forint alapon, az simán lehet biztos, de persze nem muszáj.
Én is a paneldzsumbi részen lakok, de nem szeretem. Minél előbb költözünk innen.
Ez a lakás amit kinéztem, az panel... Annyira sok rosszat hallani Újpestről (nem a kert városi részére gondolok) ezért vagyok nagyon bizonytalan
Megmondom őszintén 8,5 millió forint lenne a lakásra most, gondolkozom a hitelen de azt már csak akkor ha ezen az áron sehol sem találok. Most nem a legbiztosabb a hitelfelvétel de ez már egy másik fórum téma lenne :)
Mit jelent számodra a megfizethető ár négyzetméterenként?
600 méterre lakom onnan (délebbre), a kertvárosi rész nagyon rendben van. Nyugatabbra a paneldzsumbi már érdekesebb, főleg éjjel.
Kedves mindenki!
Szeretném a segítségeteket kérni, lakásvásárlás előtt állok és mint tudjuk ez egy nagyon komoly dolog. Nagyon megtetszett egy lakás a IV kerületben a zichy mihály utcában. Szeretném ha elmondanátok a környékről mindent. Közbiztonság, lakosság, lemerjem-e vinni a kutyámat este felé? Ti hol ajánlanátok lakást megfizethető áron? Előre is ksözönöm mindenkinek aki válaszol
További ajánlott fórumok: