Eladó / ajándék cicát keresek (beszélgetős fórum)
allatok.info ;) de hirdetések között szerintem sokan szabadulnak a feleötlenségük létrehozta szaporulattól, hiába hangsúlyozzák az ivartalanítást, csak ahhoz nem jut el akihez el kéne... ha nem találsz, segítek keresni akár hirdetést is :)
amúgy: valaki, bárki!
Makovics Júlia don szfinxest ismeritek, vagy van aki tőle vett cicát (23. kerület)?
legalábbis állítólag ez a neve. vett tőle valaki cicát? tud róla bárki is bármit?
Sziasztok!
Ingyen elvihető házi kiscicákat keresek kerti tartásra Szombathely és Körmend környékéről!
Sziasztok,
egy félperzsa, hathónapos kislány cicának keresünk gazdit (fehér alapon teknőctarka a cicc...).
Sziasztok!
Ha bárki macskuszt szeretne, elég sok menhellyel tartok kapcsolatot, nagyon sokféle macska vár szerető gazdira. Kicsik, nagyok, fiatalok, idősek. Ha bárkit érdekel, írjon a 22diamond@gmail.com email címre. Bármikor válna aktuálissá, szívesen segítek akár 2 nap, 2 hét, 2 hónap stb.. múlva
Kiscicát keresők írhatnak. :) (Pest megye)
gic@invitel.hu
Nem tudom hány éveseka gyerekeid, de elárulom: egy oltott féregtelenített cica karmolása enyhébb dolog, mint amikor a gyerekek elcsúsznak az udvaron. Kislányként nagy cicás voltam (ez nem sokat változott) a macska csak akkor karmol igazán, ha fenyegetve érzi magát. De ezt először máshogy is jelzi:fújás, szőrborzolás stb.
A játékos karmolás sokkal kisebb sebbel jár.
Lényeg a lényeg: szappanos víz, jód esetleg bepanten és mehetnek a gyerekek isten hírével. Nem lesz semmi bajuk!
Tudod, a 14 éveseknek csak pár napig érdekes az "új"... :(((
Én pedig nem tudom bevállalni a panel lakásba, csak kínoznám vele szegényt.
Szia,
az idei elso kiscicak mostanaban fognak meg csak megszuletni.
Azt azert vedd figyelembe, hogy a cica nem egy ingyenes eldobhato jatekszer, ha egyszer magadhoz vetted, a kesobbiekben is gondoskodnod kell rola: kaja, rendszeres feregtelenites, bolhamentesites, ivartalanitas stb.
Menhely?
Annyi szegény állat van ott,szerintem onnan próbálj szerezni.
Teljes életet élt. Csak csúnya volt szegény.
Volt egy cicánk akinek Tyúkanyó volt a neve. Vigyázott a kiscsirkékre, miután a kiscicái elmentek.
Bemászott hozzájuk, a kis pelyhes pipik meg odatelepedtek mellé melegedni.
További ajánlott fórumok:
- Miért ad egy férfi csokit ajándékba egy kolléganőnek?
- Kertet ajándékozok/cserélek INGYEN - Kertbirodalom, Farmerama, Én kicsi tanyám
- Eladó / ajándék kutyát keresek
- Motor makettet keresek a párom névnapjára ajándékba, hol találok?
- PS2 gépet keresek karácsonyi ajándéknak, olcsóbban, akár használtat is. Tud nekem valaki segíteni? Bp és Pest megye környéken esetleg?
- 4 és 7 éves kisfiamnak értelmes ajándékot keresek húsvétra..