Együttlét után meddig élnek a spermák a női szervezetben? (tudásbázis)
Régen, még 94-ben nekem is a 11. napon jött össze a nagyfiam..
Utána pár évvel volt egy baleset, a 19. napon estem teherbe.. de azt elvetettem, mert nemkívánatos volt.. főleg, hogy az én fiam autista, és nem lett volna energiám mégegyet felvállalni.. sokat szenvedtem az akkor nagyon súlyos autista fiam miatt is, mert ő dühöngő autista volt sokáig..
Azt nem tudom én sem, hogy lehet tudni, hogy pont most szabadult ki a petesejt..
Csak régen alaposan utána olvastam ennek, azért tudom ennyire..
Csak négy napig.. viszont a petesejt már a 10. naptól bármikor kilökődhet.. Többször kell együtt lennetek..
Először az xy kromoszómás férfi ivarsejtek jutnak el a kiszabadult petesejthez, és a kövérek, a lány- xx kromoszómás utóbb.. ha akkor van az aktus, amikor a petesejt kiszabadul, akkor nagyobb valószínűséggel lesz fiú, ha úgy jön ki, hogy megvolt az aktus, és pont 1-2 nap múlva szabadul ki a petesejt, akkor lesz kislány..
nagyon dúrva peteéréseim szoktak lenni és a kalkulátor szerint 13.-a 9-én éjjel voltunk együtt akkor 3-4. napon lesz a pé...
Hát ha ügyesek...
sajnos nem...
mindegy,talán lesz valami!:)
Köszi
Anatómiai értelemben lehetséges :-)
Mi 3-7napot tanultunk. 7napig már tényleg csak pár darab marad de abból tuti lesz baba ha addig kihúzta.
Szurkolok!
Mostanában nem tudtok még együtt lenni? Az lenne a biztosabb.
Sok sikert hozzá! :)
Akkor lehet rá esély hogy baba lesz?
Tudom hogy nem lehet biztosra mondani de hát ha van valakinek tippe hogy meddig élnek...
Köszi a válaszokat!
pénteken voltunk együtt a párommal és 13dikán lesz peteérésem...lehet hogy addig kihúzzák és megtermékenyítenek?
Neten néztem de majd nem mindenhol mást írnak.
További ajánlott fórumok:
- Pontozzuk az esti hangulatot, együttlétet 5-tuti :) 1-nagyon karcsú :(
- Intim együttlét
- Első szexuális együttlét....
- Hogyan vigyek fantáziát az együttlétekbe?
- Hol kell szocpolt igényelni? (Mivel hitelt nem szeretnék rá felvenni - melyik állami szervezetet kell megkeresni?)
- Egy "elsavasodott" szervezetet, mennyi idő után lehet helyreállítani?