Együtt tudnátok élni egy olyan pasival, aki idegbeteg? (beszélgetés)
Akkor mért kattogsz még rajta, ,,,,tudod az első pofon a legnagyobb, a többit lassan megszokod,,,
addig lépj amig nem ez lesz,
Hisztérikus?
Nőben is taszít, férfiban pláne.
A mazochista típusú embereknek kimondottan felüdülés egy ilyen kapcsolat.
Ez pont olyan mint a rosszfiús sztori!
Valakinek a rosszfiúra jellemző kiszámíthatatlanság tartja fenn az érdeklődését. Az ilyen pasik tudatosan bizonytalanságban tartják a nőt. Pedig ettől, még lehet dögunalom a fickó! Ezt nevezzük taktikázásnak.
És attól sem lesz érdekes karakter valaki, ha tahó a viselkedése...
Egészséges lelkivilággal, önértékeléssel, és önbecsüléssel rendelkező nő, nem ebben leli örömét.
Lehet mindenképp, csak legyen kéznél a szívlapát.
Az ilyen azt érdemli hogy egyedül éljen, és lobbanékonykodjon magában!
Megint ifazolni próbálod a viselkedését.
Újrakérdezem: miként képzeled el a jövőt vele?
Kiegyensúlyozott, boldog nő leszel?
ha fél év után kiakasztott, úgy mégis milyen jövőt képzelsz el vele?
ne keress igazolást, hogy mi miatt ilyen, attól még nem változik meg semmi!
Szia még csak fél éve vagyunk együtt de már kiakasztott teljesen ez a pasi. Sajnos a családi háttere miatt ilyen idegbeteg mert a családja se százas. Onnan hozza a rossz mintákat ami a kapcsolatunknak nem tesz jót.
Á dehogyis isten ments hogy engem az anyagi dolgok érdekeljenek soha nem voltam olyan ember. Nekem a lelki dolgok sokkal fontosabbak. A párom is szegény családból származik meg én is sajnos de hát ez ellen nem lehet mit tenni.
Igazad van ANdi6020!
Rengeteg cikk, riport szól a bántalmazott emberekről,
elég csak rákeresni a témára.
Ezért új fórumra valóban nincs szükség!
Kedves Fórumnyitó (anonim)!
Ugye ezt a kérdést Magadnak tetted fel, csak beírtad ide
megerősítést kérve?! Mert normálisan gondolkodó ember nem fog erre igennel válaszolni.
Nem tudom mióta vagytok együtt, de ha így viselkedik ez jobb nem lesz,sőt csak egyre rosszabb. Bár pozitív gondolkodású ember vagyok nem hiszem. hogy meg tud/fog/akar változni. Te victim típús vagy, azért vagy mellette. Feltehetőleg a párod gyermekkora nem volt boldog és felhőtlen... Jól gondold meg mielőtt összekötnéd vele az életed. Milyen jó tulajdonságai vannak, vannak??? Vagy Téged az anyagiak motíválnak?
Akkor felesleges minden szó.
De ajánlom Tisza Kata: Kékre szeretni c. könyvét...
Én ugyan még nem olvastam csak a véleményeket, de azok alapján Neked kifejezetten ajánlott.
Ha többen azt írják, hogy igen, imádják a kihívásokat, szeretik a feszültséget, akkor vele maradsz?
Ha senki, de senki miatt nem változott, akkor szerinted mi oka lenne a változásra?
Milyen időközönként? Minden nap? Mert akkor nem kezelném, hanem elhagynám, az tuti.
De ha csak néha, mert felgyűlik benne, akkor kitalálnánk közösen, mivel adhatná ki magából ahelyett, hogy mondjuk rám zúdítja...
További ajánlott fórumok:
- Van olyan jegy, akivel egy skorpió nő hosszú távon együtt tud élni?
- Lehet e együtt élni egy férj kalandjaival amik nem jelentenek szerinte semmit?
- Van hibája a párotoknak? Melyik a legnagyobb hibája amivel együtt tudtok élni?
- Kutya-Macska a lakásban! Igen vagy nem? Ki mennyire bír-, vagy nem bír együtt élni az állatokkal?
- Érdemes-e együtt élni valakivel, akivel már csak a gyerek köt össze?
- Együtt tudnátok élni egy olyan pasival aki iszik?