Egyszerű tejszínízű krémet hogyan kell készíteni? (tudásbázis)
6. anya4005 (válaszként erre: 1. - C622ea64f4)
2014. dec. 19. 14:34
Lehet kapni cukrászhabot. Egyszerűen elektromos habverővel felvered,és kész. Édesített,nem kell hozzá fixáló sem,semmi. Jól variálható: kókusszal,vanília aromával,kakaóporral,stb.
5. Amon-Ré
2014. dec. 19. 13:56
Szia!
Én hasonlót szoktam csinálni mint tamtamano:
2 csomag tejszín ízű pudingpor, 6 dl tejjel, 5 evőkanál cukorral felfőzni, ha kihűlt, utána 5 dl Hulala tejszín simán felverni, és bele a felfőzött puding.
Ha más ízűt szeretnék akkor más ízű pudinggal ugyanígy műxik. Én most karamellást fogok csinálni :)
sok sikert hozzá :)
4. c622ea64f4
2014. dec. 19. 13:31
Süti közé szeretném kenni, a vajas megoldásra én is gondoltam, de nem lesz íztelen?
3. szandus19
2014. dec. 19. 13:15
Vagy csak felversz fel liter hulalaz egy kis habfixaloval 😊
2. tamtamano
2014. dec. 19. 11:53
A pudingot a tejjel felfőzzük, ízesítjük cukorral.
Ha teljesen kihűlt, a vajat egy kevés porcukorral kikeverjük.
A vajhoz fokozatosan hozzákeverjük a pudingot.
2 cs tejszín ízű pudingpor, 6 dl tej, cukor, porcukor, 25 dkg vaj.
1. c622ea64f4
2014. dec. 19. 11:47
Egyszerű tejszínízű krémet hogyan kell készíteni?
További ajánlott fórumok:
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Tudnátok nekem írni/linkelni olyan oldalakat ahol kreatív dolgokat lehet készíteni egyszerűen?
- 1 kg darált húsból (tarhonyával kombinálva) mit lehet készíteni, ami egyszerű, gyors és olcsó?
- Hogyan lehet egyszerű fali képkereteket készíteni?
- Tudtok recepteket 6-8 hónapos babáknak, amit könnyen és egyszerűen el lehet készíteni?
- Kaptam karácsonyra koktélshakert. Milyen egyszerű, nem horribilis árú koktélokat tudok vele készíteni? Finom legyen :)