Hogyan lehet egyszerű fali képkereteket készíteni? (tudásbázis)
Találtam valamit,
Jégkrém pálcikái ne a kukába landoljanak.
Egyes oldal kerekített vég, vagy az a " fekvő 8 as " hasonlítót...
Félbe vágni. Recés késsel vágtam el. csiszolni a felületet csiszoló papírral.
Képet kemény kartonpapírra ragasztani, és afélbevágot pálcikákkal körberegasztani.
Tisztítás miatt valamilyen lakkal lefújni...
Vastag kartonra a képeket. Körberagastani " stelázsi papírral ", ha létezik.
Tapéta az biztos akad még. Szép virágos, csíkokat... mint a hagyományos fakeret...
Szerintem OBI, PRAKTIKER.
Esetleg még az is megoldás lehet, hogy asztalostól kimaradt, hulladék faanyagot megcsiszoltatni. Biztosan nem horribilis összeget kérne érte.
Most ennyi jutott az eszembe.
Egy képkeretező cégnél dolgozom. Ma már luxusnak számít, persze szerintem, elhozni a képeket bekeretezni. Idáig jutottunk.
De legalább egyre kreatívabbak az emberek.
Köszi az ötletet,egészen jónak tűnik.
Én arra is gondoltam,hogy valamilyen keményebb felületre méretre vágott vékonyabb parafát ragasztok és arra rakom rá a képet.
További ajánlott fórumok:
- Ki tud olyan egyszerű, sütés nélküli torta receptet, amit gyorsan el lehetne készíteni nyaraláson? Mint pl. pudingtorta!
- Tudnátok nekem írni/linkelni olyan oldalakat ahol kreatív dolgokat lehet készíteni egyszerűen?
- 1 kg darált húsból (tarhonyával kombinálva) mit lehet készíteni, ami egyszerű, gyors és olcsó?
- Tudtok recepteket 6-8 hónapos babáknak, amit könnyen és egyszerűen el lehet készíteni?
- Kaptam karácsonyra koktélshakert. Milyen egyszerű, nem horribilis árú koktélokat tudok vele készíteni? Finom legyen :)
- Hogyan lehetne őzike jelmezt készíteni egyszerűen, gyorsan? Minden megoldás érdekel!!!