Egyre szaporodó tigristámadások... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Egyre szaporodó tigristámadások...
nagyon jó cikk!
gyönyörűen bemutatja, hogy a sok gyógyszer, és növényvédőszerek, vegyszerek, mekkora árokat okoznak bennünk.
Igyekszem is tartózkodni minden feldolgozott kajától, és hál Istennek azóta sokkal egészségesebbé váltam.
Köszönöm a cikket!
Erre én is kíváncsi volnék,ki kezeli a szent teheneket.Eddig azt gondoltam,hogy ők aztán tényleg a természetre vannak bízva.És ha valami erre hivatott szent ember kezeli is őket,feltételeztem,hogy természetes anyagokkal.
Magának a méregtelenítésnek szerintem is van értelme,főleg akkor ha valaki tényleg mindenflét elfogyaszt gondolkodás nélkül.
De ez a tigrises história..nem növelte a cikk meggyőzési együtthatóját.
És ki kezeli a szent teheneket diclophenac-kal? :):)
Őrültség az egész! Örültek pedig egyre többen vannak.
A vita gondolom nem a helyes életvitelen és táplálkozáson van, hanem az "időszakos erőteljesebb tehermentesítő, másként méregtelenítő kúra" hasznosságán.
Hogy a többi hogy jön ehhez azt nem értem.
az ésszerű diéta részemről rendben van.
az eszetlen vízkúrák, méregtelenítésnek becézet koplalás szerintem kàros és kóros is...
A meglepő cím az egyre gyakoribb ember ellen irányuló tigristámadások és a civilizációs ártalmak okozta vegyi anyag szennyeződés valós kapcsolatára utal. A cikk megírására sarkalt az MTA megdöbbentő véleménye a méregtelenítés tudományos megítélését illetően.
Ugrás a teljes írásra: Egyre szaporodó tigristámadások...
További ajánlott fórumok:
- Fiam napokon belül elhagyja az országot. Egyrészt...
- Miért van az, hogy egyre több komolynak tűnő férfi a Hoxán sírja el bánatát, hogy az életben nem tud kapcsolatot létesíteni a női nemmel?
- Mi a véleményed az egyre gyakoribb sztrájkokról?
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Pici piros, szaporodó anyajegyek ....
- Pinteresten mi ez a szaporodó - egyre több - halott link? Leírás lent.