Pici piros, szaporodó anyajegyek .... (beszélgetés)
Én is ugyanezt tudnám írni,mint te Zsanci.Éranyajegyek,ahogy korosodunk,egyre több lesz a testünkön.Nekem a kisfiamon volt három,az erekkel együtt látszódtak,lézerrel lettek eltávolítva.Általában elsőre sikerül,van,hogy még egyszer meg kell ismételni.Bár neki nem a korával jött,hanem a májgyulladás mellékhatásaként.
Én is készülök lézereztetni és mivel teljesen mindegy,hogy egyet lézereznek v. az öszeset,ezért jobb az összeset választani :-)
Nekem is van,ahogy öregszem szaporodik,voltam bőrgyógyásznál,aki azt mondta,hogy ártalmatlanok.
De ha meg akarsz nyugodni menj el bőrgyógyászhoz!
Igen, nekem is van, főleg terhesség után jött sok tűszúrásnyi nagyságú. Én beszéltem erről bőrgyógyásszal, ezek ártalmatlan ér anyajegyek, amire való hajlamot általában örökölni lehet. (apámnak volt sok)
Ha nagyobb, nekem van egy kisebb anyajegy méretű, azt lézerrel el tudják távolítani.
A kisfiam másfél éves, és neki is jött egy a szemöldökénél még tavaly nyáron. Egyre pirosabb lett és nagyobb, mára szinte teljesen eltűnt.
Ez azért van, ahogy a doki mondta, mert ilyen pici korban még általában felszívódnak.
Amúgy volt nekem is olyan ami bebarnult, de szerintem ez nem ugyanaz.
További ajánlott fórumok:
- Barnulás, fehér bőrrel és anyajegyekkel - de miképp?
- Mikor jelennek meg a babán az anyajegyek?
- Van valami "cikis" helyen anyajegyetek, esetleg pattanásotok?
- Önbizalomhiány anyajegyek miatt
- Kinek volt már rosszindulatú anyajegye (carcinoma basocellulare)?
- Jövő héten leszedetek három anyajegyet. Már izgulok kicsit.