Egyetértesz azzal hogy a Titanicot megépítsék 2012-re? (beszélgetés)
Az én véleményem megoszlik! Mind a kettővel egyet értenék! A kiemelését azért támogatnám, mert egy legenda maradhatna meg, persze ami még megmaradt belőle, hisz az idő múlásával, az egész hajóroncs el fog tűnni.
A másik véleményem, hogy ne emeljék ki, hisz a Titanic sorsa így volt megírva, ahova süllyedt, az az ő sírhelye! Ez olyan, mint ha egy temetőben ásnának ki egy halott embert!
Üdv mindenkinek: F.
Így van!
Minek újjá építeni? Egy legenda a Titanic...
A másik kedvencem a Titaniccal kapcsolatban:
Folytatják a Titanicot. Abból milyen film lesz? Feltámad a Titanic? Vagy mi...8-)
Építsék! Főleg, ha kapok potya jegyet! :)
Szívesen utazgatnék vele.
Azért még mindíg összeütköznek hajók a nyilt tengeren,annak ellenére,hogy radarokkal vannak felszerelve,persze ez szerintem emberi hibára vezethetők vissza,meg néha görög kompok is elsüllyednek,úgy hogy azért vannak még hibák.
A Titaniccal meg azt csinálnak,amit akarnak,engem nem izgat,de ha meg is építik,majd egyszer megnézem - TV-ben,oszt jónapot.
Jajmár, mi van, ha csak viccelt?
:))
Építsék meg, miért is ne...
Csak valóban a legiztonságosabb hajó legyen...:)
Mert jéghegyek még mindíg vannak
:)))
További ajánlott fórumok:
- A nagycsaládosokat a gyerektelenek és az egygyerekesek tartják el? - egyetértesz?
- "Attól még, hogy ráütsz a fenekére, nem törik csontja!" Egyetértesz?
- Ti egyetértettek azzal, hogy minden olimpiai bajnokunk a 35. élet éve után életjáradékot kapjon, ami most 198 942 forint havonta?
- Egyetértesz azzal, hogy a Titanicot kiemeljék a tengerből?
- Az okos ember depressziós, az ostoba ember boldog. Egyetértesz?
- Óvodás korú gyermeked mivel büntette az óvónő, amikor nem úgy viselkedett ahogy kellett volna? Egyetértesz a kapott büntetéssel?