Egyéni vállalkozás indítása, milyen papírok szükségesek? (tudásbázis kérdés)
Hát,elhiszem .Itt nem így van,havi 15ezer ft. a tandíj,1 éves a suli.
Az oldalon szereplő szakmák,mind hiányszakmák szinte,de annak aki dolgozni akar,beéri a kevesebb fizetéssel is,csak dolgozni tudjon.
Igen, itt is van részletfizetés, de mindjárt az első részlet majd 70 ezer. Viszont összevetve egy konkurrens iskolával, kevesebbre jön ki, mert előbb eladói végzettséget ad, utána pedig boltvezetőit, egy tanfolyammal. A másiknál pár ezerrel többe kerülne, és kétszer annyi időbe.
Nem vagyok munkanélküli, ápolási díjon vagyok a fogyatékos lányommal. A munkaügyi hivatal szerint úgyis túlképzett vagyok mindenhez, főiskolát végzetteket amúgy sem támogatnak.
Nekemmár az is öröm, hogy végre van elképzelésem, mit csinálnék szívesen a tanítóskodás helyett, úgyhogy igyekszem inkább előbbre jutni, bármi áron.
Miféle szakmából van ma hiány? Erre kíváncsi lennék!
Szerintem ehhez boltvezetői végzettség kell, nem elég az eladói.
Tegnap néztem utána a dolognak, és így értelmeztem.
ha felveszel egy eladói végzetséggel rendelkező alkalmazottat, akkor nem kell, de végzettség nélkül nem kereskedhetsz!
Az egyéni vállalkozáshoz kell erkölcsi bizonyítvány, személyi, lakcímigazoló és adókártya.
További ajánlott fórumok:
- Kutyabarát reggelizőhely vállalkozás indítása
- A mostani jogszabályok szerint mi szükséges egy vállalkozói kiváltásához és mennyibe kerül?
- Frissítő masszázs vállalkozás indításához kell valamilyen engedély?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Ha valaki egyéni vállalkozóként szolgáltatással akar foglalkozni, kötelező neki rendelkezni a szolgáltatáshoz szükséges végzettséggel?
- Takarító egyéni vállalkozást indítanék. Mi szükséges hozzá?