Takarító egyéni vállalkozást indítanék. Mi szükséges hozzá? (tudásbázis)
6. Cidanoi
2022. szept. 16. 20:39
Elsőként egy adószám :) Azt mehetsz is, számla adást se felejtsd el.
5. levarosbukta (válaszként erre: 1. - Ancsa271)
2022. szept. 16. 08:14
Attól függ mit takarítanál? Magánházba semmi pénzért nem mennék. Vedd a nyakadba a várost és kopogj be a társasházkezelőkhöz és vállalj lépcsőház takarítást. Szórd meg a lakótelepet hogy lépcsőház takarítást vállalsz. Nagy kereslet van rá.
4. michelle.r
2022. szept. 15. 22:32
Üzleti terv, legalább annyi pénz, hogy minimum egy évig finanszírozni tudd a veszteséget is. Egy jó könyvelő, adótanácsadó, hogy milyen formában kezdj, ügyfélkör kialakításához marketing. És ha jól tudom, szakképesítés. Ez utóbbiban nem vagyok biztos.
3. gabbbicica
2022. szept. 15. 20:23
Hogy erted, mi szukseges?
Az ado reszehez? A vallalkozas inditasahoz? - konyvelo.
A munkahoz? Attol fugg. Pl baratnom mindent visz, semmit nem hasznal ott, ahova megy. A porszivotol kezdve, tisztitoszereken, letran at az utolso portorlo rongyig mindent. Ehhez autoja is van, azzal jár a cimekre.
A munka szerzesehez? Ismerettsegi kör, hirdetes.
2. 5d8fd6c5cb (válaszként erre: 1. - Ancsa271)
2022. szept. 15. 19:31
Seprű..-)
1. Ancsa271
2022. szept. 15. 18:37
Nincsen munkahelyem. Arra gondoltam, takarítással kereshetnék pénzt. Mi szükséges hozzá?
További ajánlott fórumok:
- A mostani jogszabályok szerint mi szükséges egy vállalkozói kiváltásához és mennyibe kerül?
- Egy kis segítséget szeretnék kérni, aki ért hozzá: vállalkozást szeretnék indítani, ehhez milyen végzettség szükséges?
- Ausztriában kb. mennyit fizetnek egy takarítónőnek? Milyen szintű német nyelvtudás szükséges hozzá?
- Komoly honlapot indítanék, amivel vállalkozásként pénzt tudnék keresni. Hogyan kezdjek bele, mit kell tennem?
- Egyéni vállalkozás indítása, milyen papírok szükségesek?
- Ha valaki egyéni vállalkozóként szolgáltatással akar foglalkozni, kötelező neki rendelkezni a szolgáltatáshoz szükséges végzettséggel?