Egyedül kb mennyiből jövök ki havonta? (beszélgetős fórum)
Nem, pont hogy a boltokban megy ez, nem a piacon!
A piacon elképzelhető, de a boltokban nem ugyanazok az árak?
Hogyne lenne drágább! Minden az! Még kerületenként is változik! Vásárolj az ötödik kerületben, vagy a másodikban, tizenkettedikben! 3-4 szeres árak vannak, csak mert tudják hogy gazdagabbak lakják.
Szerintem annyiból jön ki az ember amennyi van neki. Pesten sem drágább a kaja mint máshol.
koszonom!! igen, csak kajara, meg mondjuk ami kell, hogy az ember jol erezze magat, de gondoltam, hogy azt megvonom:))
szoval a lenyeg, hogy elet Pesten, MINUSZ REZSI, MINUSZ LAKBER!!
fiatal vagyok, tehat neha legurul egy sor, meg egy fagyi... :))
Csak és kizárólag kajára?
Hogyne lenne elég! A fele is ha nem vagy túl igényes.
gyerekek,
45.000. Ft eleg lehet egy emberkenek, csak kajara, budapesten?
Örököltük bocsi.... És a szüleim a nevemre íratták, hogy jobb helyre tudjak költözni amikor lesz normális munkám, és önállósodnék... De ehhez semmi közötök.
az elszámolás meg most lesz. itt már voltak leolvasni. :////
Háztartást vezetni művészet :)
Igen tudom. szeretem, amikor tavasszal egy hónapban jön a kommunális, a félévi biztosítás meg a húsvét.
kommunális, félévente van.
Az évi kommunális- és kéményseprési díjat még nem is említettem. Azt sem, hogy valami váratlanul elromlik, üvegtörés, stb.
ja, hogy már van neki saját lakása, eddig nem vót, csak rossz környéken lakott bla bla...megint át lettünk baszva. :D
víz, gáz, villany, közös költség, biztosítás, kukadíj, kábeltévé, internet, telefon, tisztítószerek, kozmetikumok, élelmiszer, lakbér, hitel nélkül... mondjuk ez eddig majdnem 70 ezer.
láttad már a fórumkiírásait? nem hiszem hogy tudnak neki segíteni bármiben is. :(
Majd segítenek a szüleid ha nem vagytok haragban.
na, erre azt mondom, közös lónak...
Igen sajnos, ezzel tisztában vagyok :/
De valamikor el kell kezdeni önállósodni.
Nem kell... A barátnőm ha befejezi az iskolát, majd beköltözik a másik szobába.
sajnos felretenni kell, mert nem tudod, mit hoz a jovo. el lehet vigan eldegelni, mar ha vagy olyan szerences, de ha egyszer nem lesz munkahely, egyik naprol a masikra??
Miért kell neked egyedül 3 szoba? :O
Na igen a munkahely még kérdéses, mert még nincs :/
Elektoromos berendezések csak az alap dolgok, tévé, hűtő, stb. Semmi mikró meg ilyenek. Közös költség 5000 Ft/hó.
Na igen, azért jó is lenne mindig félretenni valamicskét :/
Pontosan nem tudom hány nm a lakás :$
2 nagyszoba, 1 kisszoba, konyha, fürdőszoba, vécé.
Távhős, van szigetelés, 2. emelet, szélső lakás, 4 helyiségben van fűtőtest, gázos, a hűtő úgy 150 cm magas, A tűzhely gáz, Nem dohányzom, Nem járok se különórára se edzésre (Itthon tornázom :P), Étkezési szokásom olyan különleges nincs, 22 éves vagyok :)
További ajánlott fórumok: