Ti mennyiből nyaraltok? (beszélgetős fórum)
elfelejtettem megírni, de most itt vagyok:)
23845 lett a vége és ebben benne van apósomnak egy 1690ft-os bor, és nekem vett a férjem 1590 ftért egy bögrét szülinapomra lent:)
Mi a balcsira megyünk. A szállás ingyen lesz. Kettőnknek napi 4000-el számolok. Főzök, de fagyi, kürtöskalács belefér, és ebbe benne van a strand. Plusz az utazás. Ha vonattal megyünk, akkor kettőnknek oda-vissza 6ezer. Kocsival 10.
Na legalább én is összeszámolom. :D
6 nap mindennel:30-35 ezer
Most nyáron horvátországba megyünk. Nehéz ezt így megmondani mennyi lesz. A szállás tudom olyan 140 ezer 1 hétre. 2 tank benzin oda-vissza. Meg persze tízórairaira pékárú, ebédre mikor mi (változó), vacsora mindig étterem.
Ősszel lehet, hogy elmegyünk egyiptomba is hát az ugye jóval több, bár már nem emlékszem mennyi volt, mikor voltunk.
jó kirándulást, és ahogy te is írod, mi is ezért dolgoztunk, vagyis a férjem.
jó is volt, csak a kezdet ne lett volna olyan rémes..:-)
Mallorca,kettőnknek 300ezer (repülő,illeték,biztosítások,transzfer,szállás,félpanzió)+költő pénz.
Tény h nem olcsó,de rengeteget dolgozunk érte,főleg a férjem,h elmehessünk.Ketten vagyunk,gyerek még nincs.Lassan nyolc éve együtt vagyunk,de ebből 8 évből még csak tavaly voltunk nyaralni külföldön először!Előtte is csak itthon pár nap itt-ott.
Tehát ne tévesszen meg senkit,h ez általános dolog.
Viszont nagyon örülök,és már alig várom!!!
kis vendéglő:)) vannak délben menük 1000ért/fő:) vagy egy nagy pizza 1600ért ami kettőnknek is elég:)
na de ha épp hambit kívánunk..:D
semmiképpen nem ülök be nagy étterembe mert azt drágállom ha van olcsóbb is nem messze akkor meg pláne spur vagyok:D
Olaszban voltunk múlt héten egy hétre. 2 felnőtt 2 gyerek szállás félpanzíióért fizettünk 700 Eurot, plussz ami ott elment.
A kirándulás nem is lett volna olyan vészes, ha a kocsink nem megy tönkre odafele Olaszban, és ezért egy vagyont nem szedtek volna el tőlünk.
Tehát az első kirándulásunk nagyon drága lett, és még kocsink sincs..:-(