Egyedül élni magányosan (beszélgetés)
na..ha nem jössz -mész a fórumodon ,hogy akarsz ösmerkedni?hahó..valaki!?..))))
sehun senki?.DD
Olvastam a tragédiádat.Nagyon sajnálom és őszinte részvétemet kívánom neked.Szörnyű dolgokon mehettél keresztül,de mostanra talán egy kicsit könnyebb.
Kívánom neked hogy megtaláld mind azt amit szeretnél.
Megérdemled!
Köszönöm!:-)
Nagyon szorítok, szép álmokat!
nagyon vigyázz magadra.
szép álmokat.)
Szerencséd volt, gratulálok.
Óvatos leszek, vannak igényeim. Persze tudom hol a helyem. Talán valaki ajánl egy kedves hölgyet, vagy akármi is lehet.
Megsúgom én neten ismertem meg a férjemet... Szóval nem lehetetlen. Hasonló szerencsét kívánok!
én is megyek aludni..jó éjszakát nektek..szép álmokat.)
Megváltoztam, megtanított az élet.
Jó éjt! Kívánom, hogy hamarosan rád találjon valaki! Vagy te rá.:-)
hát én nagyon sok sikert és szerencsét kívánok neked,ha ez a célod..a jóisten megadja..
csak nagyon vigyázzál,mert a net nem a valóság..papíron mindenki szép és jó...aztán,hogy mi a valóság?...
bár vannak itt is olyanok,akik ezen a helyen ismerkedtek meg és házasság lett a dologból..
nézelődj,fórumozz..beszélgess..ismerkedjél.
a képed alapján megnyerő a külsőd..biztos találsz olyat,aki szívesen megismerkedne veled..
Hát igen...Az embernek ha már élt tartósan párkapcsolatban,megvannak az elvárásai és igényei.
Sziasztok, lefekszek. Köszi a leveleket...Rendesek vagytok....komolyan.
Leginkább társat szeretnék.
Lehet taláni, de nem mindegy , hogy kit.
Csak társat keresel, vagy barátokat is?
Az a lényeg. Az ismerőseim fele neten talált társat, annyira nem elveszett ötlet.:-)
Remélem sikerül találnom egy vidám társat.
Jó vona,de nem olyan egyszerű. Bízom a szerencsében.
értelek..de most már nyitott vagy..és társat szeretnél magad mellé.
Nem vagy egy elveszett ember, aki feladja. A boldogságot mindenki megérdemli. Remélem veled már holnap szembejön.
Az oka, egy kis baráti segítség várás és egy társ találás.
Még nem voltam felkészülve.
mi az oka,hogy nem lett?
tulajdonképp mi a célod a fórummal?
MEGÉRDEMELNÉM A BOLDOGSÁGOT.
Megtanultam konyhát vezetni. Kifizettem a törlesztéseket. Tanítattom a lányomat fizetős sulin. Albérletet fizetek neki.
További ajánlott fórumok: