Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod... (beszélgetés)
volt reszem ilyenben...."tokeltesnek" gondoltam en...valoszinu..mert egyik nap meg egyutt aztan masnap tobbe nem szolt hozzam...minden komunikacios elerhetoseget beszuntetett....rengeteget szenvedtem,,,nem tudtam miert...es az sok "miert" be majd belehaltam...(egy nagyon sulyos depresszio)
aztan volt egy masik fiu...figyelmes voltam akkora mar nagyon...ez is arra keszult hogy egyik naprol a masik napra lelepjen,...de tanultam az elsobol..es eszre vettem a "jeleket" igy leptem...es en tettem ki...pedig o akart
na ez volt a mult....tultettem mind2 magam...:)
mst van egy uj parom majdnem 10 honapja...remelem tobbet nem kell megeljem azt hogy valaki csak ugy lelepik..es az okat sem mondja meg...mert melyebb sebet hagy mint gondolna....
kivel is? :)
nyomorult egy érzés amúgy. :( néha már úgy érzem hogy nem, nem, nem megy az egész, és tovább kéne lépni, de ha meg kimondanám akkor meg kikészülök.:(
megijedt. :)
nekem is vannak ilyenjeim...van egy tökéletes párom, és néha mégis ki akarok lépni, mert nem hiszem el hogy ez ilyen jó. :)
ezek szerintem nagyon igazak, amit írtál.
én is biztos vagyok benne h lesz még nálam a labda...és nem kell félteni, fogok tudni vele bánni :P
Mi újra kezdtük,úgy néz ki minden rendben de tudod majd évek múlva...ha lesz
Nem történt megcsalás a szó szoros értelmében mert hamarabb lebukott de nekem már a fejben dolgok is megcsalás...
Volt egy kis hullámvölgyünk,rengeteg családi meg munkahelyi gond..és kicsit ellaposodtunk...megijedt hogy nem olyan lángolók az érzései mint anno....Most még bizalmatlan vagyok de alakulunk...
megpróbáljátok újra?
mert akkor tisztázni kell a dolgokat és MINDENT új alapokra helyezni.
én elköltöztem egyik hétvégén. mire hazaért addigra én már sehol. azt sem szeretném ha tudná merre lakom. a telefont sem veszem fel neki. nem akarom h én legyek a lelki szemetesláda, közben meg mással dug...na neeeem!!!
Lolinno! Mintha magamat olvasnám:(
Nálunk mintha rendeződnének a dolgok de még nagyon nem tudok túllépni.....a szemembe hazudott...de nem akart elmenni...
Hát ezek nagyon igaz szavak, mondatok.
Csak a hétköznapok taposómalmában sokszor elfeletkezünk ezekről a dolgokról.
Ez milyen szép....és milyen igaz:)
mi jól megvagyunk a párommal,(a környéken a tökéletes család).Nekem derült égből villám csapás lenne a fórum címe.Meglehet be is diliznék.Imádom a férjemet!!!
Egyetértek.
A TE dolgaid alakulása egyedül csak RAJTAD múlik.
most életemben először csak sodortatni akarom magam és most sem lehetséges ez.
nekem egész konkrét döntések vannak a fejemben.
csak a dolog alakulása nem csak rajtam múlik
ja, igazad van, de mivel az általánosságban beszélés égsem minden esetben válik be...
nem tudok ezen könnyen átlépni...nem lehet "spongyát rá" és ennyi.
ezért küszködök magammal én is.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz kilépni a kapcsolatból, akkor is, ha az már nem jó?
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Mi a tökéletes kapcsolat titka?
- Tökéletes kapcsolat?
- Az első csók egy friss kapcsolatban, mitől lesz jó? Ha van tökéletes hely és idő hozzá szerintetek?Egyáltalán milyen a jó csók technikailag?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?