Mi a tökéletes kapcsolat titka? (beszélgetés)
bizalom, őszinteség, nincs póráz, nincs féltékenység, problémák átbeszélése, beszélgetések, törödés, odafigyelés, közös döntések, a szex feldobás
nálunk ezek beválnak!
Olyan kapcsolat nincs amiben nincs kis összezördülés
Maximális bizalom egymás iránt,feltétel nélküli szeretet-szerelem.
Család az első, utána minden más.
A PÉNZ nem lehet mozgatórugója egy kapcsolatnak, mert amint csökken a kassza tartalma, azonnal itt a baj. Pénz nem minden, persze jó ha van, DE ENNYI.
tisztelet...=> oszinteseg...huseg...;)...
kompromisszumkotes...;) turelem...megertes...
Egymás elfogadása hülyeségekkel együtt,tolerancia és sokkkkkk- sokkkkk szeretet és nem utolsó sorban jó szex.Ez sok mindent megalapoz szerintem.
De minden"tökéletes kapcsolatban"van némi hiba,így az már veszít a tökéletességéből.És?Csak működjön jól.
Az ember maga tökéletlen,hogyan vágyhat valamire,ami tökéletes?
ha lenne tökéletes kapcsolat - semmi veszekedés, nézeteltérés... - tök uncsi lenne.
akkor nem lehetne jól kibékülni!
1x azt mondta a párom: jó velem kibékülni....;)
Tökéletes kapcsolat nincs (de van addig amíg a rózsaszín felhő elhomályositsa a szemed)!
Minden kapcsolatban vannak jó és rossz pillanatok, az rajtatok áll, hogy hogyan élitek meg! Szerintem humorral sok mindent meg lehet oldani és azzal hogy mindent megbeszéltek :)
Ha van ilyen írjátok már le,mert engem is érdekelne.
Köszi!
További ajánlott fórumok:
- Te mióta vagy együtt a jelenlegi pároddal?Mi a tartós párkapcsolat titka?
- Egy tökéletes kapcsolatból hirtelen kilép a párod...
- Foglalt pasik/nők miért kezdenek ki mással, ha tökéletes a kapcsolatuk? Ha mégsem tökéletes, miért nem szakítanak?
- Tökéletes kapcsolat?
- Az első csók egy friss kapcsolatban, mitől lesz jó? Ha van tökéletes hely és idő hozzá szerintetek?Egyáltalán milyen a jó csók technikailag?
- Tudtok olyan számot/zenét, ami a tökéletes álombéli férfiről szól/vele kapcsolatos?