Egy rendszámot hány autóval lehet használni? (tudásbázis)
Csak annyi hogyha bűncselekményről volna szó amit nem tudtam biztosra, ezért is fordultam ide tanácsért, mert valaki talán tudhatja hogy ilyen esetben érdemes e lépni, hiszen kötelességemnek érzem ha netán tényleg simliskedik, lopott autókkal üzletel.. Hiszen nap mint nap több autóval áll be igencsak kétes alakokkal az ablakom alatt... az udvaron autó kereskedik, de ez a rendszám cserélgetés kiverte a biztosítékot.
De mivel kaptam jó tanácsot megnyugodtam.
Nem vagyok feljelentgetős! Ha valakinek így találnák meg az ellopott autóját biztos örülne! Az a baj hogy sokan inkább elfordulnak ha bajt látnak... :-(
Na folytatás?
Ez így unalmas.
már csak azt nem értem, hogy egyébként neked mi közöd van hozzá? :)
igazi kincs lehet az olyan szomszéd, aki mindenért feljelentgeti a másikat :)
Nem! A P betüset lehet rakosgatni, persze erős megkötésekkel
Hagyd a fenébe, mit ártod magad más dolgába
Aztán majd nyitsz forumot hogy "macerál a szomszédom"
Hát akkor tényleg nem frankó amit ez csinál. :-(
Köszi a válaszokat! Mivel nem értek hozzá, de én is így tudtam lehet lépek ez ügyben.... :-(
minden autóhoz ,rakodógéphez ,motorkerékpárhoz,autóbuszhoz,kistehetautóhoz,nagyteherautóhoz ,egy rendszám tartozok,
az van benne a forgalmiengedélyben,
egy autónak ,egy rendszáma van,
azzal van nyilvántartva,
azután fizeti a biztositást,
azután fizeti a gépjármű adót,
ha egy rendszámot több autóra tesznek,az bizony bűncselekmény,
ha egy autót kivonnak a forgalomból lekell adni a rendszámot,
Az ukrán sajtó hamar felkapta azt a képet, amelyen két látszólag egyforma Range Rover Evoque találkozott egy odesszai főutcán, és annyira azonosak voltak, hogy még a rendszámuk is megegyezett.
Ez persze nagyon nincs rendben. Valószínűleg a rendőrség is azért van a helyszínen, mert az „eredeti” rendszámos autó sofőrjének feltűnhetett a másik autó, és szólt a rendőrségnek.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Panellakásban lehet szárítógépet használni?
- Lehet fúrott kút vizét használni automata mosógéphez?
- Elocom kenőcsöt meddig lehet használni?
- Milyen ételekbe lehet felhasználni a margarint?