Egy ilyen kapcsolatot meg lehet még menteni? (tudásbázis)
Ez nem házasság. Élnek egymás mellett mint a jóbarátok. Ha nekik megfelel, akkor neked is.
Igazából, talán soha nem is voltak házasok. Az együtt alvás nem jelent semmit. A szerelmet nem lehet kikényszeríteni, " Olyan szép pár vagytok" nagyon kevés . Márt megszokták, így kényelmes nekik, félnek változtatni , kalapot emelni egymásnak.
próbálok neki neki segíteni de csak finoman.én nekem nem volt még ilyen helyzetem így nem igazán tudom de gondoltam hát ha volt van itt valaki hasonló aki ebben jár. sajnos.
én mondtam neki hogy menjenek el pár napra valahová egy kicsit kettesben már nincs gyerekük még de még is más környezet stb... 32 éves a barátnőm férje 34 éves.
Ezt nekik kell/ene megoldani.
Kívülálló barátnő szinten aligha tud segíteni... vagy szakember. Már ha egyáltalán akarják menteni, ami menthető.
van egy barátnőm 5 éve van férjnél, de már 4 éve külön alszanak mindent együtt oldanak meg de valami n nincs rendben köztük.Beszélnek meg ilyenek de valahol elmentek egymás mellett.tegnap este is beszéltek, mondta reggel, de nem tudja mitévő legyen én próbálok neki segíteni de nem akarok belemélyülni csak valami ötlet kéne hogy tudnák megmenteni a kapcsolatukat. mind ketten tudják nem a szexsen múlik minden de már azok az apró dolgok is hiányoznak a kapcsolatukból. pl. hozzá bújás, apró simi, meg ilyesmik. próbálják rendbe hozni a kapcsolatukat de nem tudják hogy hogy kéne. nincs egyik félnek se senkije.
nem tudom sikerül-e nekik még.
ha van valami ötletetek kérlek írjátok meg. köszi
További ajánlott fórumok:
- Kos nő-Nyilas férfi! Milyen kapcsolat lehet ez?
- Ha a nőnek nem lehet gyereke.... milyen lehet a férfinek és milyen lehet az a kapcsolat?
- Van még esély megmenteni a kapcsolatot?
- Szerintetek bele lehet úgy szeretni valakibe, hogy nem volt köztetek semmilyen fizikai kapcsolat, viszont azon kívül szinte mindent tudsz?
- Milyen jó túravezetői, természetjárás, erdő terápia vagy ezzel kapcsolatos tanfolyamok, jó könyvek, egyéb tanulási lehetőségek vannak?
- Mennyire lenne értelme lehetőséget adni egy ilyen kapcsolatnak?