Egy hónapban 2 ovuláció vagy inkább beágyazódás? (beszélgetős fórum)
Szia!
Mi van veletek?
Köszi. :)
Őszintén remélem!
Gratulálok.
Ritka az ilyen.😊
Nekem is már másodjára van ebben a hónapban. Remélem nekem is ilyen szerencsém lesz. 😊
Gratulálok! :D
Nem semmi, jóformán csak most határoztátok el...
Csináltam, erősödött. :)
És tegnap voltam dokinál aki megállapította a terhességet. :) holnap leszek 6 hetes. :)
Igen. Még elég halvány, de egyértelműen ott van. :)
2 hét múlvàra meg időpontom van a nőgyógyászomhoz.
Véres az ovulációs folyásom ami minden hónapban megjelenik nálam. Ezért tudtam biztosra mindig az ovulációm időpontját. De még soha nem volt 2szer. Ha a második valóban az volt.
A hőmérőzést nem tudom csinálni mivel sokszor éjszaka dolgozom így eléggé összevissza időpontban tudnám csak mérni ami így már nem lenne túl pontos.
Sziasztok!
A párommal ebbe a hónapba kezdtünk bele a babaprojektbe.
A havim után egyből igazából. Tudjuk, hogy akkor minimális az esély, de ártani nem árthat címszóval belekezdtünk. :)
Nekem hosszabb, 33 napos ciklusaim vannak. Elvileg a 22ik napon kellett volna, hogy ovuláljak, de ovulációs folyásom (minimális vérzéssel) a 15ik napomon volt. De erre rá a 4ik napra szintén volt egy ugyanolyan folyásom, annyi különbséggel, hogy aznap délelőtt volt egy pár perces nagyon erős görcsölésem és este fele elég furán fájt a derekam és a keresztcsontom környéke egy pár órát.
A kérdésem az lenne, hogy volt-e köztetek valakinek hasonló esete?
Mert most nem tudom eldönteni, hogy életemben először 2szer ovuláltam (ezalatt a dupla minimális vérzést értem ovulációs folyással) egy ciklus alatt vagy a második egy beágyazódás volt, ami szintén elég fura lenne, mert vagy egy szupergyors, az oculációtól számítva 4 nap alatt beágyazódás történhetett meg, vagy egy 10 napos lefolyasú, de akkor a megtermékenyítés a menstruációm utáni napokban törtenhetett meg.
Igazából egyik verzióm se követi a sztenderd női ciklust, de hátha járt már valaki hasonló cipőben... :)
Persze idővel minden kiderül, de már túl sokat rágódok ezen és a nőgyógyászomhoz is csak november közepére kaptam időpontot.
További ajánlott fórumok:
- Teherbeesés jelei a beágyazódás alatt és utána?
- Milyen tünetekkel járhat a beágyazódás?
- 1 napig tartó enyhe vérzés a ciklus 20. napján... Lehet ez a beágyazódás jele?
- Teszt kimutatja a beágyazódás után 3-4 nappal, ha baba van?
- Akik érzik az ovulációt, azok a beágyazódást is megérzik?
- Ovuláció vagy esetleg beágyazódás miatt lehet ilyen érzetem?