Egy gyermek elköltözik otthonról... (beszélgetős fórum)
huuuuuuuuu az alegnehezzebb korszak!!
tudom mi is ezt éljük,meg soakn vannak iyg nagyon sokan!!!!
nézd........fájó szívvel de nagyon fájó szívvel mondom.....
MINT SZÜLŐK mint gyermeketeknek lelkét megfigyelni...próbálkozni kell...és utána gyermek döntsön....
de ugyan akkor bár mikor haza mehessen és stb.........
kompromisszum,megértés,és érett felnőtt fej.....
és lebeszélni,hoyg bármikor hivhason téged,ha éjjel akkor éjjel....és nincs agagodás!!!!
Próbát megér"DE ANYA SZÍVED VELE LEGYEN!!"
És ezt bíróságon kívül kell ki próbálni apuka megnyugvásának ,és mindenkiében.....de.....
készségesek kell lennie ehhez a témához!!!!!!!!!
Mert igen is megsérülhet a gyermek!!!!!!!!!!!!!!!!
és az a szerencséltlen kisgyerek mit gondol? én nem kellek apának csak a Botond? én ezt nem is értem
miért sérülne a Botond?? nem értem
Azért nem kell neki mert olyna a gyerek kívül belül mint ÉN !!
Nem annó mindkettőt nekem ítélték és most csak botiról mondtam le ,hogy ne legyen nagyobb hercehurca és ne sérüljön.
a másik gyereke miért nem kell neki???
a bíróság neki ítélte?
elhiszem és soha nem akarok ilyen helyzetbe kerulni,ettol rettegek:(((((((((
ha szeretnél irj privit nyugodtan,én itt nem folytatnám:(
apa perelt ,igen .láthatás cserélödött fel.2 hetente nálunk és a szünetek 3/4 itt .
nincs ott tesó nem is lesz mert az ex párja 55 éves .már a sulija is megvan ott állítólag..
Imádják egymást,több mint apa fia kapcsolat..inkább haverok..a párom összetört kudarcnak fogja fel ,hogy elmegy a gyerek.:((
kivagyunk lelkileg.:((
Sajnálom ,hogy nálatok is hasonló a szitu.iskola időszakban megoldhatatlan.
elengedem ,hogy megtartsam,és félek ,hogy a lelke sérülni fog.
gyámügyesel beszéltem és azt mondta ha elmúlik a varázs és jönnek a szürke 7köznapok ,ráadásul most a tél..hamarbb itthon lesz mint gondolnánk.az Ő meglátaása szerint az "iylen "gyerekek 1 év múlva otthon vannak..igen szép és akkor mi lesz a tesókkal..köztük örök szakadék marad azaz idő.rájuk is figyelnem kell..
volt próbaidő ,nyáron 2 hónap amikor am is láthatása van apukának..5 év után élt is vele.
behülyitették és menni szeretne.menni is fog 2.-án költözik.
Egyezséget kötöttem ,ohgy ne sérüljön tovább a gyerek.Rossz neki 2 malom közt.De hozzáteszem itthon soha nem volt hátránya az miatt mert Ő menni szeretne .
Tavaly bukkant fel apuka ezzel a témával..akkor a gyerek nem akart menni...a szünetkezdetén sem de utánna érdekes megváltozott a véleménye.
Iskolával minket piszkál mert lett neki egy 4-és egy 3.am kitűnő tanuló .Mi nem is csodálkozunk ,hogy rontott.
Bezzeg elsőben azt mondta a gyereknek ,hogynem mindenki kitűnő tanuló ő is inkább haverkodjon mint gyakoroljon.mindig is ellenünk volt.
Szia!
Igen tőlünk bármikor hazajöhet !De apa akkor már nem fogja könnyen visszaadni!
Apával nem lehet értelmesen beszélni!
Azt sem tudja megmagyarázni ,hgy miért pont most kell neki a gyerek.
Mennyi idős Botond?
Mert azért kicsit fura nekem,hogy csak úgy odaköltözhet az apjához.Ha kiskorú és Te vagy akinek itélték,akkor nem költözhet csak úgy oda.Töltsön több időt ott,de ne zavarjátok össze!
Szia!
Anikó nem szeretne menni .Gyűlöli az apját.
botit apa minden eszközzel maga mellé állította,"megvette".amikor ott van akkor azt csinál amit szeretne ,állandóan moziban vannak,a legújabb pc játékokat megveszi neki stb..
Hiába mondtuk ,hogy ez elmúlik ha odamegy ...
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Ma mikor indulsz, indultál el otthonról?
- Ki fognak dobni otthonról :)
- Ha kidobnának otthonról, hova mennél?
- Minden szülő kiakad, ha elköltözik a gyerek otthonról?
- Ha megöregszel beköltöznél egy idősek otthonába? Milyen tapasztalataid vannak némelyik otthonról?