Ha kidobnának otthonról, hova mennél? (beszélgetés)
Gimnazista koromban a Balaton parton dolgoztam egy étteremben minden nyáron. A vendéglátó egység minden dolgozójának biztosított szállást és napi egy étkezést térítés mentesen.
Ez régen volt, de úgy tudom manapság is van ilyen lehetőség és nagyon keresik a munkaerőt.
Kezdődik a szezon, próbáld meg.
74-es nek hívott? :D
Az sem rossz, ez be sem ugrott.
Ne edd magad, már párszor én is benyaltam. :D
Most már az a gond, hogy az igaz vallomásban is kételkedek.
Ettől függetlenül kívánok minden jót neki!
Beszélgettünk már, bennem megmaradt, benned nem. Nincs ezzel gond.
Nem volt negatív egyikünk részéről sem.
Ez most derült ki még csak.
Nem voltam gépnél, de amit utólag olvastam, hogy 74-es kiakasztott, mindjárt 50 éves, akár nagyi is lehetne, ez így nevetséges, szinte hihetetlen.
De vannak ilyen emberek is, akik élhetetlenek.
Megszavazom elsőre a bizalmat mindenkinek.Koppanok-e időnként? Igen.
Nem, nem veled van a baj!
Mostanában túl gondolnak páran apró nyikkanásokat. Aki nem gondolja áldozatnak bármelyik Fi.-t, az le van ordítva.
Valaki nyit egy pozitívabb topikot, le van nyafogva. Tuti valami negatív ember beír valami rombolót. Sokszor biztatásra is csak elutasítás a válasz. Kicsit ki vannak az emberek .
Amit én gondolok, hogy a háttérben valaki sorba nyitja az olyan fórumot,amin összekaphatnak az emberek. Bedob egy csontot és szopogatjuk. :D
Ez a lány már másodjára írja ki a gondját,ha nem többször. Ha jól emlékszem az előzőben spórolt pénze is volt. Miért nem lépett már azóta? Mire vár?
74-es születésű!? Nem lehet, hogy elírás?
Sehogy sem ismerlek, szerinted amit írtam kérkedés és mindig teszem. Ami vicc. Nyilván te sem ismersz. Nekem az érzékenyítéssel van tele a répám, hogy én érezzem magam carul, mert nekem valamiben jobb mint másnak és ezt nem szégyellem. Miközben én tudom, hogy ha ismernének senkisem cserélne velem, mert ez is csak egy unalmamban indított kamu nyomor fórum. Senkije se volt, csak a nyomora, ő odaköltözős munkát akar, mindenki csúnya, gonosz vele, őt kidobták,ja nem csak el akar jönni, azért a hajó az nem pálya, amúgy meg a bakkal akar összeköltözni akit gondolom az elmúlt pár órában ismert meg.
Persze velem van a hiba, megint.