Egy évesen miért nem szobatiszta a kutya? (tudásbázis)
Szia:-)
Minden oké....
Lehet tényleg későn érő típusok:-)
MI szombat óta tüzelünk is,fő a változatosság:-)
2 hét múlva műtenek :-)
:) Sziamia! Örülök. Lehet későn érnek ezek a díszkutyák :)
Jól vagytok?
BaBett az nagyszerű:-)
Nálunk is 1 hete minden oké:-)
Nálunk egy helyre pisil a helyére ,de most már 4 napja nem volt se pisi se kaki a lakásban:-)olyan jó érzés reggel ugy fel kelni hogy semmi büdi szag nincs:-)
kutyasuli nálunk sajna nagykutyáknak van:-)
Mi pedig a 3 kilónkal a fajtánkban normálisak vagyunk,de egy 20 kilós kutya mellett eléggé kicsik
Csajok...részvétem. Azért nem lehet egyszerű 1-2 éves kutyák után napi szinten takarítani. Bár én sem panaszkodhatok, az én kutyám 8 hónapos korára lett szobatiszta. A kakit már 4-5 hónaposan lent intézte, de a pisivel sokat küzdöttünk. A 8 hónap alatt egy kisebb bolt teljes éves papírtörlő készletét elhasználtuk szerintem. Naponta 2-4 tekercs simán elment. Jól esett, mikor ezek után a barátnőmék vettek egy kutyát én pedig kajánul megkérdeztem tőlük, hogy na és, sokat küzdötök a szobatisztasággal? Erre közölték, hogy elég volt egyszer levinni, akkor rájött, hogy milyen jó buli a fűben pisilni és kész. Szóval nem lehet egyszerű. Azt sem tudnátok elérni, hogy estleg egy "alomba" pisiljen a jelölgetés helyett?
Ami még eszembe jut, hogy én ilyen helyzetben tuti keresnék egy privát kutyakiképzőt - állatorvos biztos tud ajánlani - aki esetleg segítene a szoktatásban.
mi is voltunk kinn az esöben is:-)
csak mindig pocsolyákba menne:-)
Nálunk szerencsére még nem volt,de most esik az esö igy leht a 6 órás séta kimarad,akkor lesz pisi:-(
Kitartás!:-)
Nagyon szépek! :)
Kár, hogy a kutyánk nem tűri el maga mellett a macskákat...
Bocsi:-)!CSak én is válaszoltam:-)
Babett, volt ma már bent pisi nálatok?
én nem gondoltam komolyan a cicás dolgot:-)
CSak néha elgondolkodom rajta:-)
Nekem a kutyusom a mindenem ha szobatiszta ha nem!:-)
Van róla képem.
2 hónappal ezelőtt ről
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a kutyánkat szobatisztaságra nevelni?
- Hogyan neveljem szobatisztaságra a kutyám?
- Ki hogyan szoktatta szobatisztaságra a kutyáját?
- Hogyan neveljük szobatisztaságra a felnőtt befogadott, lakásban még nem tartott kutyát?
- Hogyan kell a kutyát szobatisztaság beállta előtt pelenkára szoktatni?Vagy spray, ami helyhez szoktat?Melyik?
- Tüzelő kutya és szobatisztaság...