Egy év alatt tíz kilót sikerült csak fogyni. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
No látod, ezt nem tudtam. Köszi!
Ezt a pár napos ch-emelést én is kipróbáltam. No nem úgy, hogy akkor majd egész nap csak édes-habos sütiket eszünk, csak 1-1 kiflivel vagy zsömlével megemelni a korábbi napi adagot... Működik.
Tipp: keres valahol egy 10 kg-os súlyt és emeld meg. Miután megtörtént mosolyogj, hogy ezt már nem kell cipelned, és tedd le ;)
Sajnos egy 100 g-os Oreós Milkában 558 kcal van. Ezt 5 perc alatt el lehet fogyasztani. 8 km-t futottam valamelyik nap, az alkalmazásom azt írja, hogy 575 kcal-t égettem el. 45 perc alatt.. Sajnos van, hogy nehezebben megy le, mint ahogyan feljön, de ne veszítsd el a motivációd, ahogyan mások is mondták, talán picit változtatnod kell, ha nem vagy megelégedve, de ne add fel!
Ha esetleg hetekig stagnál (valahol azt olvastam), célszerű 1-2 napra megemelni a ch-t, és utána visszaállni a szokott mennyiségre, ettől "felébred" a szervezet.
Állítólag annál a súlynál kezd el tartósan stagnálni, amely súlyt az illető korábban hosszabb ideig tartotta. A szervezet úgy gondolja, hogy "megérkeztünk", és megáll a fogyásban.
Nem baj, egy kicsit pihen, de utána szólni kell neki, hogy helló, gyerünk tovább! :))
Ha azt írod, hogy csak, akkor gondolom nem ennyi volt a cél.
Nem kevés az!
Ne add fel! Változtass még egy kicsit és lemegy az összes.
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- 83 nap alatt 5-8 kilót szeretnék fogyni, tudsz tanácsot adni?
- Ha 6 napig csak gyümölcsöt 1 napig meg fehérjét eszem, akkor mennyit tudok fogyni 7 nap alatt? Persze a sport nem marad el, 1 óra kori.
- Érdemes megpróbálni fogyni 2 hét alatt 6 kilót?