Ha 6 napig csak gyümölcsöt 1 napig meg fehérjét eszem, akkor mennyit tudok fogyni 7 nap alatt? Persze a sport nem marad el, 1 óra kori. (tudásbázis)
Nah, azt hiszem ebben minden benne van. Kereken körülírva a téma.....
pedig onnan fog lemenni legutoljára sajnos:(
de kitartás, és akkor meglesz az eredménye:)
Az nem baj ha ciciből. mert van miből...
De nekem az a baj,h összeérnek a combjaim... kellemetlen -.-"
hát, ez nem annyira sok súlyfelesleg, számíts rá, hogy ez azért nem két nap alatt fog lemenni...
(de ha kitartó vagy, akkor előbb utóbb biztosan)
ja, a könyvet én is láttam, de szerinem attól, hogy tud mutatni néhány embert aki ennyit fogyott, még nem jelenti azt, hogy mindenki ennyit fog fogyni:))
de persze próba-cseresznye:)
Hát én 65 vagyok, olyan 155-160-hoz
és 10et szeretnék leadni
szerintem azért a 3 hónap alatt 30-40 kg fogyás lúgosítással kicsit túlzás...
én ápr 2-a óta csinálom (ez 2 hónap), és közel sem ilyen ütemben fogyok (mondjuk elsősorban nem is ez volt a cél, hanem a méregtelenítés, de azért napi fél kg helyett én heti max 1-1,5 kg-ot mondanék így a tapasztalataim szerint)
Hát ha vásárolsz étrendkiegészítőket,amivel elősegíted a lúgosítást,akkor napi fél kilót is akár, (persze ha van miből), a 12 hetes program alatt akár 3O-4O kilót is, de feltételezem,h te nem vagy elhízott,ha már görkorizni mész.
Ha csak a diétát csinálod kiegészítők nélkül,azt nem írja a könyv,de nekem sokat segített,egészségügyi problémákban elsősorban. Valamennyi le is ment, de most nem tudom pontosan megmondani,h mennyi,meg rajtam max.3 kiló a felesleg.
egyébként nem biztos hogy gyümölccsel kellene fogyókúráznod, abban pont hogy bazi sok a cukor (fruktóz), így a kalória is....
egyél inkább zöldségeket.
További ajánlott fórumok:
- Milyen gyümölcsöt / zöldséget ettél ma?
- Küldj egy gyümölcsött!🍍🍉🍇🍊🍋🍌
- Melyek a lúgosító ételek, zöldségek, gyümölcsök?
- Jön a nyár és jönnek a gyümölcsök és persze a zöldségek. Mit szerettek?
- 7napig tartó lébőjt kúrától mennyit lehet fogyni? (persze mellette 1,5 óra sport is van)
- Lehet gyümölcsökkel fogyni?