Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot? (beszélgetős fórum)
én megint nem tudok elindulni
egy darabig (3-4 napig) csinálom rendesen, aztán egy bűnbeesős nap, és utána még 2-3... Nem tudom mi van velem... Úgy érzem, mintha nem is lenne nekem fontos a fogyókúra, pedig korántsem vagyok megelégedve magammal, sőt... Most valahogy, jobban szeretem a hasamat... :(
hát stagnálok de nem eszek sokat remélem indulni fog lefelé majd
Juhhuhu! Gratulálok! És hogy vagy? Fogyi akkor megy tovább?
Nem biztos, hogy gyomorrontás lehetett, mert a párom vasárnap délelőtt szintén gyomorbajos volt, estére meg már lázas volt. A gyomra nem rendetlenkedett tovább, de lehet hogy vmi járvány van. Jobbulást Neked, és kitartás!!! És enni kell, legalább egy kicsit!!!
szia!!!lázam is volt szerintem mert rázott a hideg virusos hányás meg hasmenésem volt szerintem.vagy gyomorrontás.
Te szegény, és mi bajod van? Lázas is vagy? :S
szia!!!hát én meg nem ettem tegnap semmit mert beteg voltam és nem birtam enni
Szia
megjöttem, otthon voltam hétvégén szülőknél. :S Annyit zabáltam, hogy csak na. Csak holnap reggel fogom meglátni, hogy mennyit híztam, a mérlegelésnél.
a futás az jot tesz!!!én meg most megyek havat lapátolni jo kis testedzés lessz
Egy útépítő cégnél dolgozok. Most van egy nagy munkánk somogy megyében. én igazából nem szeretek futni, azért szántam rá végül magam, mert ugye a lábizmaim kicsit lebénultak, de még most is nagyon fájnak a "futás"tól az izmaim :)
szia!!hol dolgozol??én is szeretnék futni de nincsen kivel
Na szia. ma már voltam melózni és így sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Elmegy a napom a munkával, és nem itthon nézem, hogy mit tudnék befalni. :)
haliho bocsi eddig nem volt netem de most már vagyok
Itt vagyok, sziasztok!
Eddig nem jutottam sokra, de holnaptól végre újra dolgozom, így a fogyinak is több esélye van.
Azt is elterveztem, hogy kellene futni. Ez az egyetlen sport, amit rühellek :) De most ezt találtam ki, magam is csodálkozok. De az első után tuti megjön majd az eszem :D
Na itt vagyok. :) Lassan haladok. Egyik nap bírom, másik nap elcsábulok. De nem idegesítem magam, mert több mint 3 hónapja betegszabin vagyok, és szerintem már ettől is beteg vagyok :) De ha minden igaz, jövő héttől mehetek újra dolgozni. És akkor helyre áll majd a rend. Remélem. Ma eddig jó vagyok, csak egy narancsot ettem. Mondjuk már majd éhen halok. ebéd paradicsom leves lesz, és egy kicsi hagymás rostélyos-szerű sertéskaraj :))
Hát nem jó, de majd valahogy lesz...:)
nem mondom, hogy irigyellek, mert biztosan ez sem jó, de mit nem adnék most azért, hogy ne faljak össze mindenféle édességet!!! :'(
mert ugye én abszolut nem eszek édességet...és edig se volt tul jó a vérképem, de már veszélyesen aalcsonya cukorszint...eltér nagyon a normáltól...aztán muszáj lenne valahogy javitani..és ellenőrizni fognak ezért:P
Miért kell felfüggeszteni, ha nem vagyok túl kívácsni? És miért kell a 2heti vérvétel? Nem is olyan régen, tőlem 2 héten át minden másnap vért vettek :) A végén már nem volt szabad hely a szúráshoz :P
Hát bár tegnap délelőtt megtettem amit lehet, estére csak sikerült belehúznom a zabalásába... :S Ma egyelőre még jó lehet, de majd meglátjuk, ha már elaludtam :D A betegség, meg a depi miatt szoktam rá megint a féktelen zabálásra, és nehéz egyik napról a másikra csak úgy feladni... De rajta vagyok. Tudom, hogy sikerülni fog!!! Előbb-utóbb!
Sziasztok!
Hogy haladtok? nekem sajnos fel kell függeszteni a fogyit....kéthetente ellenőrzésre fogok járni, vérvételek:P. De azért teljesen nem hagyok fel a dolgokkal, mozgást se szabad elhanyagolni.
sziasztok laura jol vagy???szép hétvégét
Este már úgy feküdtem le, hogy ma reggeltől nincs bocsánat... :) Nálam pszichésen fontos a reggeli, ha elszállok vele, akkor már egész nap nincs kedvem folytatni a figyelést, sőt a visszájára is fordul sokszor. Szóval mai reggeli: egy narancs :))
szia kapd össze magad mert mindjárt jön a jo idö
Igazad van, de szerintem depis vagyok... Mert máskor én is el tudom magam foglalni, barkácsolok, meg kreatívoskodok... De most semmi... Össze kell magam szedni!!!
szia én is itthon vagyok de találok elfoglaltságot pl menj sétálj egyett,vagy olvass vagy tvzz
egyszerűen megint nem megy a fogyizás, az utóbbi napokban kényszeres zabálást érzek... nem vagyok éhes, de keresem mit lehetne enni... :S És ilyenkor nem zellert és uborkát szoktam enni, sokkal inkább vmi egészségtelen, sós, vagy édes vmit... :S Az a baj, hogy itthon vagyok, és nem tudok dolgozni menni... Nincs ami lekössön egész nap, csak falok...
szia nem kell félni ma kimarad a torna mert megyek ügyeket intézni de a séta is jo nekem jo idö van
Megint rám jött a csoki falás... meghalok egy kis tejcsokiért... :S
További ajánlott fórumok: