Érdemes megpróbálni fogyni 2 hét alatt 6 kilót? (tudásbázis)
Szerintem a te súlyodhoz egy kicsit irreális. És azt semmiképpen sem javasolnám, hogy keveset egyél, mert az később megbosszulja magát, és több jön vissza.
Én (és ez most nem reklám) most kezdem a 4. hetemet, és a mai mérleg szerint az elmúlt 3 hét alatt 7,5 kg-ot fogytam.
Nem tudom mennyire ismered a Zsi régető Kl ubot? Ott most van egy új villámgyors diéta. Kicsit húzós az ára, de hatásos!
Ha meg szeretsz főzőcskézni, akkor is érdemes megnézni az étlapjukat, mert rengeteg ötletet tudsz belőle szerezni.
De az is lehet, hogy inkább a mozgással kellene variálnod. Lehet az a gond.
Igaza van Ancsinak! Kevés kaja és a szervezet MEGIJED! Ha lehet így fogalmazni... "Mi történt? Tegnap még kaptam enni, és ma? Ma miért nem kapok? Mi az hogy keveset kapok? Na ne... Muszáj vagyok tartalékolni..." - hidd el, ezt fogja csinálni!
Napi többszöri étkezés, kevesebb adagok, és mozgás...
Az update nem egyenlő egészséges!
Ebből is látszik, mennyire hatástalan, hacsak valaki nem csökkenti a mennyiséget.
Amit viszont ugye rendes kajával is lehet...
Miért ilyen sürgős?
Ha csak ilyen kevés a felesleged akkor miért nem szánsz rá több időt?
Ha szép testet akarsz akkor a mozgás is csak idővel fejti ki a hatását.
Igazi szép változást érhetnél el mondjuk Karácsonyig!
Akkor valami mégis hibádzik az életmódodban de ne keményíts be nehogy rosszul süljön el.Szép lassan de biztosan v sietsz valahová?:-))
Dupla mozgás,kevés kaja a szervezet takarékra kapcsol és nem fogsz fogyni,sőt.......
További ajánlott fórumok:
- Nektek sikerült fogyni Rubint Rékával? Mennyi idő alatt?
- Ki akar velem decemberig lefogyni 10 kilot?
- Hogyan lehetne kb.15-20 kg-ot lefogyni pár hónap alatt?
- 30 kilót mennyi idő alatt lehet lefogyni és hogyan?
- 83 nap alatt 5-8 kilót szeretnék fogyni, tudsz tanácsot adni?
- Egy év alatt tíz kilót sikerült csak fogyni.