Egy csendes, visszafogott nő is találhat párt? (beszélgetés)
Magadra ismertél a beírásom kapcsán?
Nagyon sok embertípus létezik, van amely nem pislog abban a szituációban.
Ha valaki tüzes, az nem biztos, hogy harsány, de az biztos, hogy az ilyen ember mindig pörög, állandóan mozgásban van, valaminek mindig történnie kell körülötte, gondolom.
Ha valaki nem ilyen, az nem mafla, csak pont az ellenkezője. Szeret elvonulni, megfigyelni, elmélyülni... Na két ilyen ember (két folt :) nem biztos, hogy jól el tudja szórakoztatni egymást. Néha az ellentétek vonzzák egymást.
Igen? Mármint maguk a nagypofájúak?
Pedig a nagypofájúság sokszor pont az ellenkezőjéről tanúskodik. Nekem a nagypofájúság inkább társul az intelligencia hiányával. Ez jut eszembe a nagypofájú nőkről.
Van 1-2 nő, akinek jól áll, azok okosak is.
Sajnos néha én is elvesztem az önuralmam, és jól megmondom a véleményem, ilyenkor biztos nagypofájúnak gondolnak. Pedig alapvetően egy visszafogott nő vagyok :).
sokan összekeverik a nagypofájúságot az okossággal.
Sok a fogatlan oroszlán nagyszájú ember, aki elsőre úgy tűnik, hogy hűha, aztán meg, ha helyzet van, csak pislog.
:))
A csendes, visszafogott nő nem hülye és szolgalelkű.
Az alázatosság nem európai tulajdonság. Amióta egyenjogúság van, azóta a nők is kifejezik a jogaikat. :)
A visszafogottság nem = tündi-bündiség.
Visszafogottan is lehet valaki utálatos és sziporkázóan tündi-bündi :)
A férfiak általában nem a csendes nőkre buknak. Azért van még remény... :))
Személyes ajánlatra gondoltam. De ha hiszed ha nem, lehet olyanokat is rendelni.
További ajánlott fórumok:
- Szobakerékpározom, visszafogtam az evést is, mégsem tapasztalok súlycsökkenést, miért lehet ez?
- Egy csendes, introvertált, visszafogott nőhöz milyen férfi illik?
- Miért lesz olyan visszafogottabb egy férfi a randi után? Leveleztünk addig, de már régóta ismertük egymást, tehát nem azért mert meglátott
- Ha egy nap nagyon sokat ettünk, utána érdemes víznapot tartani, vagy inkább a visszafogott kajálás a jobb?
- A számkivetett c, film, Ti visszafogadtátok Chuck Nolandt mikor sok idő után előkerült, hazatért?
- Ha egy munkahelyről kirúgnak 1 hét után, visszafogad a munkaügyi mint álláskereső?