Egészséges ételek gyűjteménye (beszélgetés)
Nem tudom ez a diétásba mennyire fér bele, de szerintem benne van és egészséges is. Én nagyon imádom a cukkini fasírtot!!!!
Szerintem csinálhatnál turmixokat, az is nagyon egészséges.
Csomó minden tiltó listán van, úgyhogy én a candida diétát nem ajánlom. Persze ha nincs vele valami problémád. (?) Ha csak simán odaakarsz figyelni az étkezésre, akkor más megoldást válassz.
Pl fehér liszt helyett tönköly, rost stb.... cukor helyett barna cukor. Én a napot zöld teával kezdeném/kezdem. Sok folyadék. Gyümölcs zöldség. Napi 5 féle mindegyikből. Édesség mellőzése. Napi 5-6szori étkezés, sokszor keveset. Minél több tartósítószer mentes dolog. Amit csak tudsz te csinálj és ne kész kajákat vegyél. Így ezek jutnak eszembe hirtelen.
Szia!
Csak annyit szeretnék a fórumodba beirni,hogy nagyon kevesen tudnak a kandida okozta óriási problémákról.
A daganatok nagy részének okozója.
Az étrend összeállitásánál érdemes arra is odafigyelni,hogy ne tápláljuk ezt az emésztőgombát.
Sziasztok.
Úgy érzem,hogy be nőtt a fejem lágya és szeretnék új szokásokat bevinni az életembe az egészséges táplálkozás jegyében ebben szeretném a segítségeteket kérni. Egészséges ételek receptjére lennék kíváncsi, ha tudtok segítsetek :D
További ajánlott fórumok:
- Egészségesen étkezzünk, de mit? Melyek az egészséges ételek?
- A tűzhelyen főtt ételek egészségesebbek, mint amik a mikrohullámú sütőben készülnek? Ha igen, mi ennek az oka?
- Egyszerű ételek gyűjteménye
- Gyors!!!! és egészséges ételek elfoglalt anyukáknak
- Laktató egészséges ételek
- D vitamin milyen ételekben található, és mennyit kellene fogyasztani naponta hogy egészségesek legyünk?