Egész évben virágzó szobanövény? (tudásbázis)
a fokföldi, de leginkább ahhoz igazítsd hogy milyen a klíma a lakásban, milyen helyre akarod tenni. mert itt lehet hogy adunk tippeket, teszik is, csak a növény nem fogja jólérezni magát.
én pl most kaptam egy orchideát és a legtöbbjével ellentétben, hideg kell neki, huzat, szűrt fény és pára.. na ezek közül egyik se sok van :D
Nekem augusztus óta van, de most gondoltam, hogy kiviszem a fürdőszobába. Olyan művirág hatása van.
Csak szerintem?
Flamingó virágot ismerem, gondolkodtam is már rajt, hogy veszek. :)
Akkor tudtok olyat, ami viszonylag gyakran hoz virágot?
Flamingóvirág!
Az enyém 10. hónapja folyamatosan virágzik. (Hogy egész évben kitart-e, nem tudom, 10 hónapja kaptam.
Szerintem nincs.
Van ami tobb ideig viragzik, vagy telen, vagy nyaron, de egesz evben... olyat nem tudtak a novenyek, mert a viragzas sok energiat elvon toluk, igy idonkent pihenniuk is kell.
Ilyenkor van pl. korallvirag, karacsonyi kaktusz...stb...ha jol vannak tartva akkor most es a tel vegen is tudnak viragozni.
Nyaron muskalti, petunia, stb... van ami sokaig viragzik es folyamatosan.
További ajánlott fórumok:
- Írjunk szobanövényeket szóláncban
- Milyen szobanövényt érdemes nevelni, ami szép virágot hoz, nem szúr, illatos és nem kell sokat locsolgatni?
- A bölcsödékbe egész évben lehet jelentkezni?
- Köthet munkáltató szerződést, hogy a munkavállaló egész évben dolgozik és csak 10 nap szabadság jár neki?
- Egész évben káposzta a nyerő
- Wellness akciók egész évben garantált 10% kedvezménnyel!