EFEB - Valaki tanult már náluk? (beszélgetés)
Neked sem egyszerű..
Az elején jó sok mindent átgondoltam és végül maradtunk ennél a verziónál, biztosan sokat gondolkodtál rajta te is, nem véletlenül választottad.
Nekem a bejárós dolog lett szimpi, mert ott legalább el is mondják, elmagyarázzák az anyagot, nem csak kezembe nyomják a könyvet.
Persze nem akarlak befolyásolni, hisz különbözőek vagyunk, ami nekem jó, nem biztos, hogy másnak is.
Összességében jók a tapasztalataim a sulival. :)
Nem semmi!
Mi alapjáraton 7 napból csak egyszer talizunk, a többi nap nem is látjuk egymást olyan korán megy és olyan későn ér haza :(
Ez van...
Ez jogos. Megértelek.
Nekünk sem könnyű, mindketten dolgozunk a párommal. Én hétköznap 6-nál előbb nem érek haza, ő pedig fél hét körül ér haza. Neki minden szombaton van elmélet, jövő decemberig szinte nem lesz 2 napos együtt töltött hétvégénk.
S van két kisfiunk. Az egyik 9, a másik 4.
Otthonról is biztosan meg tudod majd oldani.
Nincs mit. Ha valami kérdésed van, csak bátran priviben.
Bár szerintem dolgokat "csak" könyvből megtanulni nem egyszerű. Az órákon olyan tanárok oktatnak, akik maguk is művelik a szakmát és sok olyan dolgot elmondanak, amit a könyv sose fog..
Én az EU Pályázatíró tanfolyamra szeretnék jelentkezni és reménykedtem, találok valakit, akinek van már tapasztalata, hogy mennyire hasznos!
De ez is pozitív, köszönöm, hogy írtál!
Bejárok 3 hetente hétvégén elméletre és minden pénteken gyakorlatra. Kozmetikusnak tanulok, a párom is odajár, csak ő gyógymasszőrnek.
Mindkettőnknek jó tanárai vannak, kemények, de nagyon jól tanítanak. Belénk fogják verni az anyagot az tuti. Nem tudom más szak milyen, nekünk eddig bevált.
Szia!
Megkérdezhetem, mit tanulsz? Bejársz vagy otthonról?
További ajánlott fórumok:
- Tanult már valaki az EFEB-nél? Most kezdek náluk egy tanfolyamot, érdekelnek a tapasztalatok.
- Tanult már valaki az Elo tanfolyamain?
- Pszichológiát tanulók! Valamikor tanultunk a halál feldolgozásának 5 állomásáról. Tudja ezeket valaki?
- Tanult már valaki az EFEB-nél?
- Mi a véleményetek a Stúdium Tanfolyamszervező Irodáról? Tanult náluk valaki?
- Tanult valaki az EFEB-nél?