Tanult már valaki az Elo tanfolyamain? (beszélgetés)
Sziasztok!
Francia ELO nyelvtanfolyamot keresek megvételre! Kezdötöl a felsöfokig. Persze ha sikerül, a kezdövel kezdeném :)
Kitöltve is jó!
Köszönöm,
Lilli
Szia! Szerintem írj nekik és ha megvetted anno az anyagot egy azonosító alatt, akkor ahhoz biztosítani fognak hozzáférést is.
Egyébként itt a hoxán nem, de máshol fellelhető ez az anyag. Igaz, még csak 32 leckével.
Üdv!
Én az ELO angol kezdő csomagot fizettem elő. Ez már online, tehát jön hozzá a füzetecske, van mp3, illetve egy online oktatási felület. Nagyon szép, látványos, nekem tetszik. Olyanoknak, akinek nem létkérdés egy nyelvvizsga, csak szeretnének az angollal foglalkozni úgy,hogy nem csak egy száraz anyagot magolnak, ajánlom. Van kipróbálási lehetőség (kimondottan az online-t kell érni).
Az angolt tanulom az eloval. A kezdőt sikeresen megtanultam már. Most a középhaladó felénél járok. Vannak benne hibák az kétségtelen, de ettől függetlenül is jól használható. A nyelvtant nem gondolnám nehéznek hiszen ott vannak a példamondatok. A nyelvtani szabályra sokszor csak a mondatokból rá lehet jönni. Viszont a feladatokat minden esetben oda-visszafordítással oldom meg. Semmi értelmét nem látom az egészítse ki a mondatokat tipusú feladatoknak.
Ajánlom az ELO-t mindenkinek.
Hát én nagyon csalódtam az ELO-ban már az első tananyag készhezvétele után.
Középhaladó nyelvtanfolyamot vásároltam és már az első lecke első feladata tartalmaz hibákat. A leckében továbbhaladva újabb hibákra leltem. Pl. a spanyol "jobb" szó "bal"-ként van fordítva.
Ezen kívül nem kaptam meg határidőre a második tananyagot.
De nem is ez az, ami a legnagyobb csalódást okozta.
Már az első tananyag hivatkozik egy ún. nyelvtani összefoglalóra (sőt még a próbalecke is), amit nem postáztak.
pl. "29.1-29.6 Ezeket a névmásokat részletesen a nyelvtani összefoglalóban a margón jelzett helyeken tárgyaljuk".
Telefonon történt reklamációmra azt a választ kaptam, hogy a tananyag már régebbi (2008-as) és a nyelvtani összefoglalót azóta már kivonták a
forgalomból és írásban küldjem el a reklamációmat.
Írásban is jeleztem az ELO Kft. irányába a problémát, ahol kértem egy másolatot az említett nyelvtani összefoglalóból. Még ha ki is vonták a
forgalomból, akkor is csak van nekik egy példány, nem?
Másolatot sajnos nem kaptam, de kaptam egy választ, hogy vegyem figyelmen kívül a tananyagban lévő hivatkozásokat, mert a
tananyagsorozat emiatt még nem került felújításra.
Végül felmondtam a szerződést.
Átolvastam a hozzászólásokat,és én csak javasolni tudom az Elo angol oktató csomagját!
Már kipróbáltam mást is :
Kreativ angol,villám angol,rosetta,tell me more,
de ez van a legjobban összerakva,és jól magyarázza a dolgokat!
A kreativ angol is nagyon jó,csak kicsit száraz!
Stample szépen megfogalmazta az igazságot. Benne van minden! Ajánlom minden olyan tanulónak, aki távoktatásal szeretne tanulni, nem csak az ELO-nál.
Újra végigolvastam a hozzászólásokat és nagyon felbosszantott, hogy a hozzászólók 70%-a csak panaszkodni tudott az ELO-ra; mondván, hogy más a hibás azért, ha valaki nem kellő motiváltsággal tanul, midegy, hogy milyen okból kifolyólag!
Igen tanultam a Kereskedő és Vállalkozót. Sikeresen letettem az Okj vizsgát.
Most belefogtam az Angol középhaladóba az elonál - várom a leckéket - remélem fogom bírni. 3 évvel ezelőtt letettem az alapfokú nyelvvizsgát. (de azt máshol)
Elo kezdő angol megegyezés szerint eladó :)
Ez már az újabb (fehér) verzió, de én még kazikkal kértem (kb 3-4 éves). Minden füzet + gyak füzet+ kazi + kártya megvan
Sziasztok!
Megegyeznék valakivel az ELO angol kezdő csomagja felöl.Privin jelentkezzen akinek megvan:
iddi10@citromail.hu
Köszönöm
Én a szabás varrást rendeltem végig, de a leckéket nem küldtem vissza, mégis kaptam oklevelet.
Azt hittem legalább szabásminta lesz hozzá,ehelyett az oldalak "margóján" apró rajzocskák :S
Kérdés mire jó egy ElO-nál elvégzett tanfolyam. A nyelvet még csak-csak értem, de fodrászatot, rendezvényszrevezést, feng shuit, stb. hogy lehet on-line tanulni?
Megnéztem a honlapot, nekem leginkább Mekk-mester képzőnek tűnik.
További ajánlott fórumok:
- Tanult már valaki az EFEB-nél? Most kezdek náluk egy tanfolyamot, érdekelnek a tapasztalatok.
- Mi a véleményetek a Stúdium Tanfolyamszervező Irodáról? Tanult náluk valaki?
- Tanult valaki az OKTÁV-nál Budapesten? Körzeti Közösségi Szakápoló tanfolyam
- Demeter Ágoston László lovári tanfolyamán tanult már valaki?
- Minerva 90 - Tanult valaki ennél a tanfolyamszervezőnél? Vélemények?
- Tanul/tanult valaki idegenvezetői tanfolyamon?