Az orvos látja, hogy mikor nézzük meg az EESZT-ben a leletet? (tudásbázis)
Lehet, hogy félreértettem; fent van az EESZT-ben a lelet, de a rendelő még nem értesített róla?
Szerintem fognak, email vagy telefon várható.
De feldobhatod ide is, összedobjuk az infót.
Ha meg is nézted, te ki tudod értékelni? (bár még ilyet nem láttam)
Az orvos, aki a vizsgálatra küldött majd értesít vagy behív és megbeszélitek. Légy türelmes!
Köszi a válaszokat . Ezek szerint csak nem kívánnak tájékoztatni a szövettanom eredményéről ( nem daganat/súlyos betegség de azért van egy kis probléma)
Azt hittem azért nem írtak emailt az eredményről (amit írásba adtak, hogy 2 héten belül megteszik) mert látták, hogy "a beteg úgyis felment az EESZT-re és megnézte"
Sziasztok. A kezelőorvosom vagy a magánorvosi rendelő recepciója (aki a levelezést intézi a betegekkel) szerintetek rálát arra, hogy Én mikor mentem fel az EESZT-re megnézni a dokumentumaimat?
Elnézést, ha rosszul fogalmazok, azt nyilván látják, ha feltöltésre került pl. egy laborlelet, de azt is meg tudják nézni, hogy Én az adott leletet valamikor megnyitottam/letöltöttem? Ergo rálátnak a betegek EESZT-n belüli "tevékenységére" vagy sem?
További ajánlott fórumok:
- Ezt a leletet kaptam, mit is írt pontosan? 4-5 hetes pocakos vagyok.
- Hasi ultrahang után azonnal megkapom a leletet?
- Hogyan kell értelmezni ezt az orvosi leletet?
- Szükségem lenne vagy neurológus vagy sebész vagy ortopéd orvos segítségére! Tudna valaki értelmezni egy leletet?
- EESZT-ben hol láthatók az orvosi vizsgálatok (labor stb.) eredményei?
- Ha az EESZT-ben lezártnak írják a családi pótlék felülvizsgálatot, mégis meddig ül még rajta a kormányhivatal?