Ezt a leletet kaptam, mit is írt pontosan? 4-5 hetes pocakos vagyok. (tudásbázis kérdés)
Köszi...:-)))
Pedig ez így volt,16 évesek a fiúk,akkor is volt UH. de akkor "régen" nem volt szokás azonnal "leskelődni" Persze változtak az idők és ez nem is baj. Legalább lehet tudni időben,hogy minden a legnagyobb rendben....A babát-kat én is nagyon vártam,de szerencsére én szinte azonnal teherbe estem,ahogy eldöntöttük,jöhet a tesó!
A "kedves" orvosomat minősíti hogy félidősen még ne vette észre az iker terhességet.....
Te azért nagyon vigyázz innentől magatokra!!!!
Szorítok hogy minden rendben legyen!!!!!!
Misz:)
Köszönöm, megnézem :)
Pillango:)
Pontosan így vagyok én is, alig bírtam ki, hogy ne azonnal az első pozitív teszt után rohanjak az orvoshoz:) Miközben nyugiban várhatok is, de amíg nem látom , hogy tényleg ott van és minden rendben, addg mindeféle buta indokkal kitalálom, hogy megyek a dokihoz és kész:D:D:D:D:D
Van egy olyan fórum, hogy " Védőnő vagyok, segíthetek?" Ő biztosan tudja.
Minden jót Nektek! :)
gravid uterus:terhes méh, Endometriumm:méhnyálkahártya,Douglas:A peritoneális üreg nyúlványa a végbél és a méh között.,
Jo. Ováriumban :jobb petefészek,echofelritkulás,(talán) Szövetfelritkulás,Gr. Susp.:terhességi idő,
Körülbelül,az hogy látja a terhességet de az embriót még nem...remélem tudtam segíteni!
Csak az érdekesség kedvéért...bocsi de olyan jókat mosolygok rajtatok.....néhány hetes a"terhesség" és már Uh-ra mentek. Én HÚSZ hetesen voltam először és ott derült ki hogy ikreim lesznek.
Nem akarok ezzel bántani senkit...tényleg,de nekem olyan furi...
Mindenkinek gratula és lehető legszebb hónapokat!!!
Igazából az én pocaklakóm 11.01.-én fogant, úgy gondolom, így összességében Ő most 19napos lehet. De az utolsó menzeszem az 10.17.-én volt.
Az orvos nyugtatott, meg igazából nem is az aggodalom a baj, hanem, hogy nem értettem mi van a leleten. Nagyon várjuk ezt a manót, így persze izgulok is nagyon:)
Nekem még 6 hetesen is csak hümmögött, hogy alighanem igazam van:terhes vagyok, ha a tesztem pozitív lett, akkor tuti, de azért menjek vissza két hét múlva. Más okot nem lát a késésre, stb.
Rá két hétre már biztosan mondta, arra két hétre már a koráról is mert nyilatkozni...
Elsőnél nekem azt mondta az 5. héten hüvelyi UH- nál, hogy nézzek a képernyőre, az a kis pötty valószínű, de inkább 2 hét múlva mondja biztosan!
Második, harmadik babónál ezért vártam , nem mentem olyan korán, mert az a 2 hét várakozás.....
háááát... szörnyű:)igaz jó hírre vársz, de ilyenkor nem telik az idő...
Szia Mariann!
Nekem hátrahajló méhem van, állítólag ez is nehezíti a dolgot.
Jövő hét péntekre hívott vissza:)
Köszönöm:)
Azt amit az orvos mondott.
Még nem lát embriót,de a jelek a terhességr utalnak.Mikorra hívott vissza?
ja, gratulálok.
Szia!
Jövő hét péntekre hívott vissza uh-ra.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire érkezett pontosan a Bébid?:)
- Mit jelent pontosan az MLM munka?
- Mire gondolsz pontosan, amikor megítélsz másokat a helyesírásuk alapján?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Tudja valaki, hogy a GYES-nek a 8 órás munka melletti megszüntetése pontosan milyen hatállyal lesz bevezetve?
- Hogy kell pontosan telített sóoldatot készíteni és utána párologtatni vele?