Edzéssel is formálhatja alakját (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Edzéssel is formálhatja alakját
én is elkezdtem - de marha nehéz eljárni meló mellett és ha nem pesten laksz akkor utaznod kell egy egy alkalomért és ez még nehezebbé teszi a dolgot.
mondják: heti 3x - jó persze aki a teremmel szemben lakik könnyű - de aki naponta 12órát dolgozik stb és nem pláza macska annak azért nehezebb összehozni a rendszerességet.
én eddig 9x vtam én nem rendszeres....de már sok kilót lefogytam - mi lenne ha tök rendszeresen tudnék járni....
hiányzik de nem tudok sűrűn járni sajna....
Olvass utána a Norbi Update diétának!
Itt a hoxán is sok mindent,recptet stb. találsz róla.Én ajánlom a Norbi és Réka honlapját,ott mindent megtudsz erről a diétáról.
A szénhidrátról csak este mondj le!Délelőtt szüksége van a szervezetednek rá hogy abból energiát nyerjen.
Viszont este késő délután már kerüld inkább, mert ami nem használódik fel az lerakódik zsírként!
Este fehérje dús ételeket egyél!
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni hogy ez hatásos legyen le kell mondani a szénhidrátról?Vagy esetleg kell vmilyen spec.diétát betartani?
Köszönöm!
Üdv Gábor!
Minden tiszteletem a tiéd!Szeretnék egy ilyen ember felesége lenni. A férjem idősebb mint Te,de neki azt hiszem még mindig a mennyiség számít.Ezért élünk egymás mellett és nem egymással.
Sziasztok Gáborvagyok!
Egyetértek hogy nem mimdenki egyforma a csipő és derék,formába én csipem a széles csipőü csajokat a feleségem is az és izgato egy démon.Én magam is járok edzeni és tonázzni,és szép eredményeket értemel iga miszióban vagyok de jan22én utazok haza.Szeretném tvább folytatni,nem más egy kis akarat önuralom és lemondás a nassolásokrol,bárki megteheti és még konditerem semkell.Kitartás a többi,társaimnak és jól fogsz kinézzni nem semi dolg!és meg változik az életed xekszuálisan topon leszel ez garantált jó a kpcsolatunk a feleségemel.Még 16év után is most érzem magamat férfinak,nem a menyiség hanem a minőség és leki,kontaktus titka.Üdv Gábor
Ugrás a teljes írásra: Edzéssel is formálhatja alakját
További ajánlott fórumok:
- Életmód váltás súlyzós edzéssel
- Mától komoly edzéssel és önkontrollal készülök leadni 10 kg-mot! Van kedved beszélgetni, ösztönözni egymást?
- 1O kg fölösleggel és heti 3 edzéssel kb. mikorra várható (és milyen) eredmény?
- 21 perces edzéssel is égetek el zsírt?
- Miért vallanak kudarcot az emberek a rendszeres edzéssel/tornával?
- Hogyan formálhatnám a hasamat?