Édesanyámnál gyomor daganatot találtak (beszélgetés)
3 éve derült ki egy akkor 36 éves nőről, hogy gyomorrákja van...3 hetet adtak neki az orvosok, elkezdte szedni a Varga gombát és azóta is negatívak a leletei. Minden előadásra elmegy amit tart Varga Gábor, és nem meri abbahagyni a gombák szedését.
Arról a bizonyos vízről, csak a televízióban nyilatkoztak pozitívan, én sok olyanról hallottam akinek nem használt.
Szedje a gombát,én is szedem és maximálisan hiszek benne!!!Segíteni fog!
Vízből a pi-vizet iszom,majdnem ugyan az,annyi a különbség,hogy ez 7,8-as,a csökkentett deutérimos meg 8,2-es.Ja,meg hogy ez 50ft/liter,az meg 1000ft/liter.
Érdemes itt olvasgatnod azon kívül,amit többiek írnak:
Sajnos elég későn derűlt ki, hogy mi az oka annak, hogy ebben a stádiumba van. 49kg, elég gyenge a kondija, a műtétett se válalják be az orvosok. Hallottunk a Varga gombáról és a Deutrélium mentes vízről, kinek mi a tapasztalata??? Bár milyen ötletett szívesen veszek!!
Nagyon köszönöm a segítségeteket előre is!!!
További ajánlott fórumok:
- Tanácsot szeretnék kérni pszichésen beteg édesanyámmal kapcsolatban
- Tegnap reggel meghalt az Édesanyám. Nekem az a gyanúm, hogy pszichiátriai gyógyszert is kapott a szomszédtól. Hogy tudhatnám meg?
- Én lennék igazságtalan édesanyámmal szemben?
- Mit jelent szerintetek, hogy halott édesanyámmal álmodtam?
- Kitagadott az édesanyám.Szerintetek nekem kéne kezdeményeznem a kapcsolatfelvételt ezek után?
- Kutyatulajdonosok!Segítség! Kb. 3 hete találtak a kutyám hasában egy daganatot.Az orvos nem hajlandó kijönni jobban megvizsgálni és keresni