Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Édes kis állatok - egérke recept

Édes kis állatok - egérke recept

Elkészítési idő 30 perc

Kalória 28 kcal

Az Édes kis állatok - egérke hozzávalói:
4 kis körte
1 citrom (leve)
16 szem szegfűszeg
1 rúd fahéj
16 pirított fenyőmag


Az Édes kis állatok - egérke elkészítési módja:
A körtéket meghámozzuk, hosszában félbevágjuk, magházukat óvatosan kivájjuk, és a körtéket egymás mellé, tálra rakjuk. A citrom levét a körtékre öntjük, hogy meg ne barnuljanak, majd szemet rakunk nekik, a fülüket pedig pirított fenyőmagból formázzuk meg. A fahéjat hosszúkás darabokra tördeljük, ezekből lesz az egérkék farka.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


Az Édes kis állatok - egérke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook