Édes chilis csirke recept
Az Édes chilis csirke hozzávalói:4 db kicsontozott csirkemell
3-4 evőkanál chiliszósz
2 evvőkanál méz
2 evőkanál olaj
2 gerezd fokhagyma
bors
só
Az Édes chilis csirke elkészítési módja:
Keverjük össze a chilit, a mézet, a fokhagymát és az olajat és tegyük egy nagyobb tálba. Éles késsel vagdossuk be a csirkemelleket (2-3 vágást), sózzuk, borsozzuk, és tegyük pácolni kb. 1 órára a chilis szószba. A sütőben süssük aranybarnára.
A pácolást előtte való este is megcsinálhatjuk. Akkor jól lefoliázva tegyük a hűtőbe.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 9a1606c0fc, 2007. márc. 28. 00:46
Az Édes chilis csirke elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.