ECO Slim fogyasztó cseppek (beszélgetés)
...szóval a néphülyítés jónéhány évvel ezelőtt kezdődött.... és még mindíg át tudnak verni vele egy csomó embert.....
azért is jó az internet, mert néhány perc alatt utána lehet járni az ilyen átveréseknek.....
méghogy dr. Szilágyi Laura dietetikus....!!!! :D
Kedves fórumozók!
Az Eco slim-mel kapcsolatban én is hozzáfűznék néhány gondolatatot. Először is, az Eco slim valóban nem csodaszer, ezért soha nem is gondoltam, hogy hirtelen - csupán a rendszeres fogyasztásától,- majd egyből leolvadnak rólam a régóta gyűjtögetett kilóim, de ...
Mivel nem voltak elszállt gondolataim a hatásáról, józanul mérlegelv, úgy gondolom, hogy használt.
Persze sok minden más praktika mellett, kiegészítésként vetettem be.
Szedtem étvágycsökkentőt, Napi rendszerességgel ittam az almaecetes vizet, mellette kétszer ittam a 25 cseppet és alacsony kalóriás ételeket eszem napi kétszer. Nem eszem édességet, sem cukrot. Ha már nem bírom édesség nélkül, gyümölcsjoghurtot eszem. Mivel sportolni nem szeretek, a munkában gyaloglással eltöltött perceket tudom csak beszámítani mozgásnak. :) 2 és fél hónapja fogyókúrázom, és nagyon szembeötlő az eredmény. Nem tudom kilóból mennyi ment le, mert direkt nem mérem (megvannak a negatívumai a gyakori méreckedésnek). Korábbi rossz tapasztalataimból kiindulva, biztos, hogy segít az Eco slim, bár amit írnak a szuper hatékonyságáról, valóban nem fedi a valóságot.
Mivel nem vagyunk egyformák, nem válhat be mindenkinél, másként is reagál a szervezetünk is rá.
Nem kívánok senkit sem rá vagy lebeszélni, nem is olcsó, és amit írnak róla is erősen fényezi a
terméket. A tapasztalatom megosztásával csupán szerettem volna egy kicsit más nézőpontból is láttatni a lehetőséget.
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást, mert ma reggel már majdnem megrendeltem az Eco slim-t, ugyanis Tóth Vera épp reklámozta, hogy 31 kg-t fogyott le 1 hónap alatt. És ahhoz képest, hogy már tavaly olvastam, hogy gyomor szűkítő gyűrűt műttetett be. És mégis majdnem beleugrottam!!!
Pedig már több, mint 20000 Ft-t költöttem fogyókúrás szerekre és pont úgy jártam, mint itt néhány hozzászólásban: HÍZTAM TŐLÜK!!!!
Ugyanez a kamu cucc megy most Choco Lite néven is. Én el nem akartam hinni, hogy létezik ember, aki ezeket a kamu cuccokat megveszi, és most döbbenek, ahogy látom, hogy itt többen is írjátok, hogy megrendeltétek, kipróbáltátok.
És még hány olyan ember van az országban és más országokban is, akiket ilyenekkel be lehet etetni. Őrület... Komolyan elgondolkodtató, hogy érdemes lenne egy ilyen kamu céget csinálni, ha egyszer ez ekkora biznisz, és mindenki benyalja... :(
Én is elolvastam a biztató hirdetéseket, és megrendeltem, gondoltam, tízezer forintot megér, ha tényleg ilyen jó, bár a koffein és a taurin emeli a vérnyomást, de valaminek az anyagcserét is gyorsítani kell...
Felhívtak az ügyfélszolgálatról, kérdezte egy asszony,hány kilót akarok fogyni. Mondtam, kb tíz kilót. Azt mondta, hat hetes kúrát ajánlanak, húsz ezer forintért (!) Kérdeztem, tízezer forint állt a hirdetésben.
Azt mondta a hölgy, hogy hat hetes kúrára hat üveg kell, Ők négyet ajándékba adnak, a kettőt pedig a kedvezményes áron. Megrendeltem.
Következő nap olvastam ezeket a hozzászólásokat, úgyhogy ha kihozzák egy hét múlva, nem fogom átvenni.
Nagyon köszönöm Nektek, ez egy újabb csalás. Nem szoktam hinni ezekben, de már van 15 kiló plussz rajtam, és ötvenéves vagyok. Az anyagcsere folyamatok lassulnak, így a súly egyre nő?
Üdv Mindenkinek!
Sajnos beleugrottam én is az eco slim-be,nem kellett volna,átverés ez is,ne vegyétek! Előírásszerüen szedtem,hatás 0!Vissza küldés lehetetlen,nincs utca,hsz,Lettországi városnak,bolgár irányitoszám van megadva,a bankszám pedig Cseh!
Az "ügyfelszolgálat"elérhetetlen,hangposta jelentkezik,a 061-s szám,amiröl engem hívtak,angolnak tűnö szöveget hablagyol,majd hangposta!!!
Üdv GénPont.
Ugyan nem mondom csodaszernek de számomra nagy segítség a biotechusában kapható super fat burner vagy az ultra shape. Februárbab kezdtem el szedni a super fatot semmi nagy dolgot nem tettem mellette. Mivel a kisfiammal vagyok itthon igy napi 20 perc tornára volt idöm mellette arra se minden nap de 89kg indulva májusra ez lement 80ra. Enni ugyan úgy ettem ami jól esett annyi hogy mivel étvágy csökkentö igy jóval kevesebbet ettem de legalább akármit ehettem. Kihagytam 2hónapot egészségügyi okok miatt és nem jött vissza egy deka sem abbol ami lement! Most 1 hónapja kezdtem el az ujabb változatát szedni az ultra shapet ami drágább és 1 hónap alatt ismét lement 2kg. Nem mondom hogy minimális mozgás nem kell mellé de 1-2napi torna szerintem elég ha valaki nem akar drasztikus változást.
Sziasztok. Sajnos én beleugrottam hogy kipróbálom az ecoslimet.Annyi szép sikertörténetet olvastam, hogy elaltatva gyanakvásom úgy döntöttem, kipróbálom. A csomagot kb 1,5 hét múlva hozták. A csomagot kb 1,5 hét múlva hozták. Magyar nyelvű felirat nincs az üvegeken. Mellékeltek hozzá viszont magyar nyelvű tájékoztatót, amin az áll, hogy napi 3*25 cseppet kell fogyasztani étkezések előtt fél órával egy nagy pohár vízben feloldva. A cseppek íze jó kellemes, gyümölcsízű. 2 hete szedem előírásszerűen. Az íze kellemes, gyümölcsízű. Talán egy picit többször kell mennem nagyvécére, de napi 1-2 szerintem még belefér. Nem puffadok. Alkoholt tartalmaz a leírás szerint, de érezni nem lehet az ízén.
A lényeg azonban az, hogy nem fogyok tőle. Egy dekát sem. A tájékoztatón az áll, hogy ez egy étvágycsökkentő szer. Semmi több! Sem zsírbontó, sem semmilyen más dolog nincs felsorolva, semmi garancia semmire. Mivel mellette én diétázom is és valójában csak 5-6 kg plusz van rajtam, nagy csalódás volt. Még annyit, hogy a forgalmazó a Vitalpress s.r.o. Szlovákiában. Ügyfélszolgálatnak a +36303185417 -es telefonszám van megadva. Ja, és a papír szerint aki engedéjezte ( igen így pontos j-vel ) az a THE NATIONAL SERVICE FOR MEDICAL AND AROMATIC PLANTS AND HONEY BEE PRODUCT. Magyarországi engedély semmi. Még sok fogyasztó szert nem próbáltam ki, de ebben csalódtam. Remélem ti nem dobtok ki az ablakon feleslegesen 15000 ft-ot, ahogy én tettem.
Sziasztok. Épp fogyókurázom. És láttam ezt a csodaszert:)
3 hónap alatt 17 kg ment le. De nem ezzel. Aki szeretne fogyni, igaz nem olcsó és orvoshoz kell járni kb 2-3 hetente nézzen utána az INSUMED diétának. Reggel este shake , délben viszont fullon vagyok!
Kedves Fogyni vágyók!
Ez a cucc ugyanolyan kamu, mint az összes többi. Én is sajnos hittem a cikknek, a TV-s anyagnak, kár volt, pedig milyen szép lett volna.
Két hétig vártam mire meghozta a futár, más összetétel szerepel a net-en és más a csatolt kis lapocskán. De sebaj, nekivágtam, bíztam benne. Több mind két hétig szedtem nagyon prezícen, SEMMIT NEM FOGYTAM, ráadásul úgy felpuffadt tőle a hasam, mintha 6 hónapos terhes lennék, alig bírtam mozdulni az "új uszógumimtól", ami persze reggelre leapadt ugyan, de fogyni egy dekát sem fogytam. WC-re nem kellett mennem többször, mint egyébként, így több folyadék sem távozott belőlem. NE VEGYÉTEK MEG, CSALÁS EZ IS! Ja és az említett orvost, dietetikust sem találtam sehol a kamarai nyilvántartásban.
Köszi
Kár mert kezdtem reménykedni, ehetek és mégis fogyok túl szép lenne
Az az igazság, hogy komolyan nagy kamuk ezek a fogyi szerek. Igaz lehet néha valakinek beválik.
Csak még kevesen szóltak hozzá a témához. Remélem többen is bekukkantanak és írnak véleményeket.
Itt olvastam rólla elősször nekem meggyőző de kíváncsi vagyok a valódi tapasztalatokra.
Abban a reményben rendeltem meg, hogy a
3,5 - 5 kg-at ahogyan írják seperc alatt leadjam. Nagyon vártam már, hogy végre megérkezzen.
Elkezdtem szedni, de a várva várt fogyás helyett hízni kezdtem tőle a már meglévő szinte 0 kalóriás étrendem mellett!
Óriási csalódás, óriási átverés és óriási pénzlehúzás!!!!!! 3 nap alatt 1 kg-ot híztam!!!!!!
Ne vegyétek meg!!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik használtak(nak) fogyasztó tablettát, port, teát, shake-t, ide!
- Hallottatok/tudtok valamit az Alli nevű fogyasztószerről?
- Cactuslim fogyasztó kapszula - a természetes zsírblokkoló, ismeri valaki?
- Ismeri valaki a LUNA SLIM éjszakai fogyasztó szert? Mik a tapasztalatok?
- Bio Slim cseppek - Kinek van tapasztalata?
- Mi a véleményetek a Slimtrax Reg- nevű bió fogyasztó kapszuláról?