Eclair desszert recept
Az Eclair desszert hozzávalói:1 doboz habtejszín
2 zacskó pudingpor (vanília)
0,8 liter tej
Teljes kiőrlésű vajas keksz, vagy sima háztartási keksz
3 evőkanál tej
220g porcukor
50g vaj (olvasztott)
3 evőkanál kakaópor (édesített)
csipet só
Az Eclair desszert elkészítési módja:
Pudingport keverjük el habverővel a tejben. Ezután a tejszínhabot felverve tegyük bele óvatosan. Az edény aljára tedd sorba a kekszeket. Aztán kend be a fele vaníliakrémmel. Egy másik réteg keksz jön. És a többi krém. Utolsó réteg keksz a tetejére. Egy tálban keverd össze a hozzávalókat a mázhoz. Kend a mázat a tetejére spatulával. Ezután pihenjen a hűtőszekrényben (min. 6 órán át, vagy egy éjszakán át).
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Lolita63, 2018. febr. 28. 18:50
Az eclair desszert elkészítési módja és hozzávalói.