Éjszakai netezők (beszélgetés)
Ez nem valami jóslat jellegű gondolat.:)
Személy szerint sajnálom az időt az alvásra. Szerencsémre elég kevés alvás is ahhoz. hogy fittnek érezzem magam. Fontos, hogy ezeket a pihentető ~fél órás szunyókálásokat el tudom magam osztani, mivel itthon dolgozom.
Ne mondjatok már ilyeneket, mindig rosszul voltam, amikor nagyanyám kifejtette, " hogy aki keveset alszik, nemsokára sokat alszik"
brrrrrrrrrrr.
Nem csak a hoxán vagyok éjszaka. Dolgozom, tanulok és közben nyitva van egy ablakban a hoxa.
Szerencsére nagyon kevés alvás is elég.
Majd alszom eleget odaát.:)
A linkelt fórumba irtam véletlenül. De bemásolom ide is, mert ez a véleményem.
A télire szavazok. Mivel korán kell kelnem, nem minDegy hogy az az 5 óra mikor következik be. Este munka után meg kinek nem mindegy, hogy sötét van vagy világos , Engem a bevásárlás és a főzés munka után sötétben is világosban is megvár. Akinek 24 órai világos kell, vegyen ki szabadságot.
A nyári isz. a gyerekeknek, szülőknek c@r.
Dolgozók nagyrészének szörnyű, ha már hullafáradtan kezdi a munkát.
Nyugdijasnak kismamának munkanélkülinek meg feltételezem hogy tökmindegy. Aki világosban akar valamit, keljen korábban hogy elérje a napsütést.
Igen. Azért is gondolom, hogy többtényezős a probléma.
Meg a nappali szunyókálás is közrejátszik az éjszakai álmatlanságban
.
Ez jó kérdés, nemrég valaki privátban is feltette ("férfi"), megjegyezve, hogy ez elég fura, hogy vannak nők, akik éjjel rendszeresen itt vannak, vajon miért? 🤔
-Kialudták magukat hamar
-Átalvási zavaruk van
Pacsirta típusúak, nem bagoly-
-Fájdalmaik vannak
Stb. Lehet válogatni
Mert, nem jó alvó vagyok,
Kikellene próbálni valami természetes altatót!
További ajánlott fórumok:
- Te miért nem alszol? Éjszakai baglyoknak.
- Szerintetek egy 3 éves gyereket este 8 után el lehet vinni éjszakai buliba?
- Normális a várandósság 18. hetétől jelentkező éjszakai kézzsibbadás?
- Terhesség alatti éjszakai lábgörcsre mi lehet a gyógyír?
- Gyakori éjszakai felébredés 15 hónaposnál. Milyen bevált praktikák léteznek?
- A 3 hónapos gyermekem éjszaka is 3 óránként felkel szopcsizni. Mivel lehet rászokatni az éjszakai alvásra?